Home Mozaik Umrla je iznenada i ostavila petero djece: Otkriven uzrok smrti, prilično je...

Umrla je iznenada i ostavila petero djece: Otkriven uzrok smrti, prilično je jeziv

1108
0

Becky Schofield (38), koja je sa svojih pet sinova živjela u Swintonu, prošlog je utorka iznenada pozlilo, nakon čega se onesvijestila i udarila glavom o okvir vrata.

Nakon toga se probudila i dobro je izgledala, ali je kasnije, predosjećajući da će se opet onesvijestiti, pozvala Hitnu pomoć.

Hitno je prevezena u bolnicu Royal Salford i smještena na intenzivnu njegu, no tri dana kasnije u snu je doživjela srčani udar i umrla.

Becky je iza sebe ostavila petero djece, Josha (21), Niki (17), Lea (12), Frankieja (8) i Jacka (2).


GoFundMe stranica već je prikupila više od 2000 funti za podršku obitelji u ovim teškim vremenima.

U akciji prikupljanja sredstava koju je organizirala bliska prijateljica Angele Bol, Becky sebe opisuje kao izvana i iznutra divnu osobu koja je nažalost preminula u petak, 21. siječnja, ostavivši za sobom petero dragocjene djece.

– Obožavala je svoju djecu i uvijek ih je stavljala na prvo mjesto, dajmo Becky oproštaj kakav zaista zaslužuje. Otišla je, ali nikada neće biti zaboravljena – rekla je prijateljica pokojnice.

Obitelj je ispričala da je Becky posljednje dvije godine patila od zdravstvenog stanja koje je dovelo do niskog tlaka i šećera.
– Becky je bila majka s najvećom ljubavlju koju itko može znati, uvijek je pazila da njeni dječaci nikad ne ostanu bez brige i pažnje. Dječaci su bili njezin svijet kao što je i ona bila njihov. Imala je divno srce i uvijek je imala vremena za sve koji su joj uzvratili istom ljubavlju – navela je njena obitelj u odgovorima dostavljenim večernjim vijestima Mancehstera.

Previous articleDinamo podigao letvicu, za Murića sada Rijeci nude 3 milijuna eura!
Next articleAtletico: Vrsaljko možda ima koronu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here