Home Sport Dinamo podigao letvicu, za Murića sada Rijeci nude 3 milijuna eura!

Dinamo podigao letvicu, za Murića sada Rijeci nude 3 milijuna eura!

1409
0

Ako Mislav Oršić završi u Engleskoj, točnije Burnleyju, a sve informacije govore da je to pred realizacijom, Dinamo će vjerojatno ići po adekvatnu zamjenu.

Zapravo, lov na novo pojačanje koje bi u kvalitativnom smislu zamijenilo Oršića, jasno, ne i nužno na istoj poziciji, počeo je prije nekoliko dana. Nove nformacije govore da Dinamo pokušava napraviti sličan manevar kao s Petrom Bočkajem: Modri namjeravaju vratiti u Maksimir još jednog “odbjeglog sina”.

Riječ je o Robertu Muriću, bivšoj zvijezdi omladinskih momčadi Dinama i trenutačnom ponajboljem igraču Rijeke. Murić je za vikend viđen u Zagrebu. Samo po sebi to ne mora ništa značiti jer su igrači Rijeke dobili dva slobodna dana i Murić je mogao otići kamo hoće, no moje informacije govore da posjet Zagrebu nije bio samo privatne naravi.

S različitih strana stižu informacije da se nešto kuha. Izvori kažu da je Dinamo spreman ponuditi Rijeci tri milijuna eura, a vjerojatno i neki postotak od buduće prodaje. Jasno je da će Damir Mišković htjeti izvući što više, pa stoga i ne čude informacije da ne namjerava prodavati Murića.

Mišković zna kako se nabija cijena, a uz to mora nekako amortizirati i bijes navijača. Ako ponuda bude prava, on će to već znati izvesti.  Mišković je već podigao letvicu jer Dinamo je donedavno nudio dva milijuna.(Izvor: Dnevnik.hr)

Previous articleMajka četiri godine snimala kako joj siluju djecu: Ono što je policija zatekla sve je uznemirilo (VIDEO)
Next articleUmrla je iznenada i ostavila petero djece: Otkriven uzrok smrti, prilično je jeziv

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here