Home Sport Umro sa 17 godina tijekom nogometne utakmice pred očima svojih suigrača VIDEO

Umro sa 17 godina tijekom nogometne utakmice pred očima svojih suigrača VIDEO

171
0
igrac

Na tom području nije bilo ni liječnika ni vozila hitne pomoći. Wassim Jazzar je automobilom prevezen u bolnicu, no bilo je već kasno

Tragedija na terenu za 17-godišnjaka u Alžiru zbog snažnog udarca nogom u trbuh. Žrtva je Wassim Jazzar, koji je igrao za alžirski amaterski nogometni tim. Tijekom normalne dinamike igre nogometne utakmice, protivnički branič pokušao je preduhitriti 17-godišnjaka kojeg je, međutim, kako se vidi na snimci, nenamjerno udario nogom.

Smrt tijekom nogometne utakmice

Na tom području nije bilo ni liječnika ni vozila hitne pomoći. Wassim Jazzar je zatim beživotan prebačen u bolnicu automobilom, ali se nije moglo učiniti ništa: proglašen je mrtvim. Uzrok bi mogao biti udarac nogom u trbuh, prenosi Sun, a prema lokalnim medijima on je “umro odmah”.

Alžirski nogometni savez komentirao je na Facebooku: “S velikom tugom i boli Walid Sadi, predsjednik Alžirskog nogometnog saveza, primio je vijest o smrti igrača Wassima Jazzara”, stoji u poruci sućuti. Predsjednik je izrazio “iskrenu sućut” i rekao da će moliti za obitelj, kako bi dobili “snagu i utjehu”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here