Home Mozaik Unuk (18) u Bosni ubio baku jer mu nije dala džeparac

Unuk (18) u Bosni ubio baku jer mu nije dala džeparac

195
0
Photo by Markus Spiske: https://www.pexels.com/photo/black-handle-knife-on-white-table-203559/

18-godišnji Amir Hasanbašić danas je na sudu priznao ubojstvo svoje bake Mensure Hasanbašić (69). Zločin se dogodio u nedjelju u Modriči u BiH, odnosno u Republici Srpskoj. Hasanbašić je baku ubio nožem zadavši joj 24 uboda u tijelo. Načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković rekao je da je motiv ubojstva koristoljublje. Kako pišu bosanski mediji, ubio ju je nakon što mu je odbila dati novac.

Radinković je dodao kako je osumnjičeni u izjavi naveo da je nakon izvršenja krivičnog djela popio deset tableta za smirenje, diazepama. “Tako se i ponašao u toku cijele kriminalističke obrade, znači s obzirom na uzrast ponašao se hladno, bez emocija, da bi poslije priznao izvršenje kaznenog djela i sve detalje”, naveo je Radinković.

Policajci su jučer izvršili pretrese na tri lokacije, a pretreseno je i jedno vozilo. Radinković je kazao da su prilikom pregleda terena između kuće u kojoj su živjeli baka i unuk na zelenoj površini pronašli ruksak u kojem su se nalazili majica s tragovima krvi, nož i rukavice.

Osamnaestogodišnjak je sinoć sproveden u Okružno javno tužilaštvo Doboj, a dežurni tužitelj će nadležnom sudu predložiti određivanje pritvora. (index)

Previous articleZašto Indijci protestiraju za Hamas sa zastavama Italije: postoji objašnjenje
Next articleModriću i Lovrenu će se za lažno svjedočenje suditi u Zagrebu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here