Home Sport Uplakana Georgina progovorila o smrti sina: Otkrila je što joj je Ronaldo...

Uplakana Georgina progovorila o smrti sina: Otkrila je što joj je Ronaldo rekao u najgorem trenutku

24
0

Cristiano Ronaldo, jedan od najboljih nogometaša na svijetu, i njegova partnerica izgubili su dijete, a skoro godinu dana kasnije o ovoj bolnoj temi progovorila je Georgina Rodriguez.

Georgina i Ronaldo u listopadu prošle godine objavili su da očekuju blizance, a poslije su se morali suočiti s najtragičnijim gubitkom.

“S najvećom tugom moramo objaviti da je naš dječak preminuo. Ovo je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da živimo u ovom trenutku s malo nade i sreće. Ovim putem zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama na pažnji i brizi, kao i podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i tražimo privatnost u ovom vrlo teškom trenutku. Naš dječak ostaje naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti”, napisao je tada slavni Portugalac.

Njezina i Ronaldova kći Bella uskoro će napuniti godinu dana, ali će samo iz priča znati da je mogla imati brata.

“Više od 40 milijuna ljudi me prati, ali nitko zapravo ne zna kako se osjećam. Ove sam godine doživjela i najbolji i najgori trenutak u isto vrijeme. Život je težak, a ja imam razloga da nastavim i budem jaka”, rekla je kroz suze Georgina Rodriguez.

“Prioritet su mi obitelj i djeca. Tako sam sretna i tako zahvalna. Život je težak, život ide dalje. Imam razloga da nastavim i budem jaka”, kazala je Georgina.

S Ronaldom je u vezi šest godina, a on joj je podrška.

“Gio, nastavi sa svojim životom, to će ti pomoći”, rekao je Ronaldo svojoj odabranici nakon teških trenutaka.

Previous articleNajtrofejniji nogometaš svih vremena je u teškom stanju: Odbija jesti, zaključan je i ne razgovara ni s kim
Next articleDalić potpisao novi ugovor. Evo do kada će biti hrvatski izbornik

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here