Home Sport Uprava NK Rijeke odgovorila Armadi: Ulaznice pojeftinile zbog karnevala

Uprava NK Rijeke odgovorila Armadi: Ulaznice pojeftinile zbog karnevala

1240
0

 

Nakon što je Armada optužila upravu da ih  pokušava otjerati sa sjeverne tribine sniženim cijenama ulaznica (20 kuna za subotnji derbi s Hajdukom), oglasili su se i iz uprave riječkog kluba.

Navode da je u pitanju obilježavanje dana karnevala i da se časte navijači. Ovaj put je razlika što su karte snižene za sjevernu, a ne za istočnu tribinu, kako je dosad bilo uobičajeno. 

“Drage navijačice i navijači,

zbog pojačanog interesa za ulaznicama za predstojeću utakmicu, kao i zbog primjedbi dijela navijača zbog promjene uvjeta prodaje, odnosno povoljnijih cijena određenih ulaznica, donosimo vam dodatno pojašnjenje;

HNK Rijeka, kao i svake godine, obilježava dane karnevala i tom prigodom časti svoje navijače.

Tijekom ovogodišnjeg karnevala igraju se dvije domaće utakmice, Jadranski derbi 16.veljače i Derbi della Učka 1. ožujka.

Kako za Jadranski derbi i inače vlada pojačan interes i u redovnoj prodaji se ulaznice za istočnu tribinu rasprodaju već u prvim danima, karnevalski popust u ovom slučaju vrijedi za sjevernu umjesto za istočnu tribinu kako je to uobičajeno.

Za ove utakmice HNK Rijeka će uplatiti polovicu iznosa cijene za svaku prodanu ulaznicu, i to, kako smo već rekli, za Jadranski derbi za sjevernu tribinu te za utakmicu s Istrom za istočnu tribinu.

Napominjemo kako ova pogodnost za kupovinu ulaznica nije pokrenuta s namjerom da se ikoga ošteti na bilo kakav način, već naprotiv, s ciljem da se pruži jedna dodatna pogodnost našim navijačima tijekom trajanja karnevalskih dana.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here