Home Mozaik Usvojila tri sina, sada traži pomoć jer je shvatila da je život...

Usvojila tri sina, sada traži pomoć jer je shvatila da je život puno teži

83
0

Jen je bila spremna čuti komentare svojih TikTok pratitelja koji su dali veliku podršku njezinom putu roditeljstva

Suočena sa svim izazovima roditeljstva, iako nije biološka majka, kao i posvajanjem koje je prethodilo, Jen Sparkles pokazala je kako bi trebala izgledati majka koja odgaja djecu.

Američka je posvojenica troje djece, a u jednom videu na TikToku, koji je prikupio 1,2 milijuna lajkova, potpuno iskreno i otvoreno govori o izazovima odgoja tri sina te od svojih pratitelja traži savjete i prijedloge kako biti bolja mama .

  • Ne mogu isključiti činjenicu da sam bjelkinja, ali ja sam sretna zbog toga, jer me svaki dan podsjeća da odgajam tu djecu i pripremam ih za svijet koji nikada neću razumjeti niti doživjeti kao oni. I bit ću iskrena i otvorena prema društvu jer učim i rastem te usput radim greške jer sam bjelkinja. Tako da sam otvorena za sve vas koji ste ljubazni i puni podrške za sve što mislite da ne znam, a trebam znati, da će pomoći ovim dečkima da žive život kakav zaslužuju – ističe ona u objavi.

Jen je bila spremna čuti komentare svojih sljedbenika koji su jako podržavali njezin roditeljski put, iako su posvojena djeca.

  • Nemam što dodati. Izgledaju dobro, voljeni i u dobrim rukama –
  • Moj jedini savjet je da ih samo poslušate. Oni će izvana doživjeti mnoge stvari koje vi nikada nećete razumjeti. Dajte im vremena –
  • Lijepa žena odgaja mlade dječake. Greške su dio života, ali vaša ljubav je veća od njihovih grešaka.
  • Tako su zgodni. Ne dopustite im da vas nadvladaju. Nisi im ti prijateljica nego majka – komentirali su korisnici mreže.

Jen je dobila veliku podršku tiktokera koji su rekli da ona odlično obavlja posao njihove skrbnice i da je dovoljno da ih zaštiti od okoline i neugodnih situacija u kojima će se sigurno naći jer su posvojeni i druge boje kože . Neki su komentirali kako im je njezina ljubav i više nego dovoljna, a sve će ostalo doći svojim putem.

Jen je u svojoj objavi otkrila da je posvojila dječake dok su bili vrlo mali te da je to bila njezina najbolja odluka ikada. Rekla je da je njezin susret s dječacima bio nešto što se činilo kao da je čekala tisuću godina. Kako će se za njih boriti cijeli život, pokazala je posjećujući brojne skupove na kojima daje podršku pripadnicima njihove rase.

U svojim objavama pokazuje neke trenutke koje dijeli sa svojim sinovima i kako oni zaista uživaju u međusobnom društvu. Jedna od simpatičnih objava koja je pobrala simpatije njezinih pratitelja je stiliziranje frizure jednog od njezinih sinova, gdje se pretvara da je frizerka. Vidljivo je da dečki uživaju s njom, a na pitanje jedne od pratiteljica znaju li dečki za svoje biološke roditelje, rekla je da je to bolna tema kao i razgovor o bivšim partnerima te da se trudi ne pričati o tome. Činjenica je da su oni biološki roditelji, ali da su djeca dobila novo okruženje i ljubav te nju sada smatraju svojom majkom.

Previous articleVIDEO Snimka jezivog prirodnog fenomena na umjetnom jezeru
Next articlePila lijekove koje je prepisao liječnik i sada se bori za život, koža joj otpada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here