Home Mozaik Uzvanik odustao otići na vjenčanje jer nije imao dovoljno novaca za “kuvertu”

Uzvanik odustao otići na vjenčanje jer nije imao dovoljno novaca za “kuvertu”

342
0

Dobiti poziv na vjenčanje uvijek je razlogom sreće.
Poseban je to dan koji provodimo s nama dragim ljudima i koji donosi nezaboravne emocije. Listati album s fotografijama i prisjećati se tih trenutaka u nama će još godinama buditi neopisive emocije.
Obično uzvanici mladencima pokazuju zahvalnost i poštovanje darivanjem nekog posebnog poklona.
Nekad je to bilo suđe, posteljina ili neki kuhinjski aparat. Vodilo se računa o tome da to bude neka uspomena koja će nadvladati vrijeme. U današnje vrijeme mladi parovi najviše vole dobiti neki doprinos u novcu koji će potrošiti za svadbeno putovanje ili opremanje svog doma po vlastitom ukusu.
Kao i svi ostali pokloni, oni se određuju po želji slavljenika. Svatko izražava svoje mišljenje o iznosu koji bi trebala sadržavati ta famozna koverta koja će biti uručena mladencima.
Nevjerojatan događaj je zaista groteskan, pogotovo zato što se nikad nije čulo da bi uzvanici u smislu darivanja mogli dobiti neke posebne upute. Ponekad je tanka granica između humorističkih priča i realnosti. Što se desilo?
Ponekad poziv na vjenčanje može izazvati i određenu nelagodu, pogotovo ako mladenci zahtijevaju neku vrstu „ulaznice“. Odrediti s točnošću iznos poklona u tom slučaju postaje u pravom smislu propusnica za svadbu. Ovu nevjerojatnu vijest je iznio jedan otac koji je u početku bio sretan što je pozvan na vjenčanje jednog para prijatelja, no kasnije se (kad je pročitao uvjete na pozivnici) morao predomisliti.
Mladenci su zahtijevali određenu svotu novca kao uvjet za učestvovanje na svadbenu večeru. Bio je to zaista jedinstveni događaj koji je privukao zanimanje ne samo poznanika, već i medija.
Uzvanik je iz Rawanga, iz Malezije, a ostao je zabezeknut kad je u pozivnici pročitao da se zahtijeva doprinos od 250 RM (otprilike 50 eura po osobi). Uz želje slavljenika bile su naznačene sve pojedinosti oko transakcije za uplatu svote i podatci bankovnog računa na koji je trebalo izvršiti uplatu.
Kao što je iznio Oriental Daily, jadnik je odabrao ne odazvati se pozivu: „Koštalo bi me 1000 RM povesti i ženu i djecu.“
Je li to novi trend? Zahtijevati određenu sumu kao uvjet za učestovanje svadbi? Iskreno se nadamo da ne! No s obzirom na to da iz svijeta dolaze svakojake vijesti, nije isključeno da bi takvi apsurdni slučajevi mogli postati dio dnevnog reda.

Previous articleStanovnici istočnog dijela Rijeke se žale: Zbog buke s Brajdice ne možemo spavati! VIDEO
Next articleOvo su najčudnija jela na svijetu, neka nisu za ljude slabijeg želuca

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here