Home Sport Vaterpolski ‘el clasico’: Rasprodane sve ulaznice

Vaterpolski ‘el clasico’: Rasprodane sve ulaznice

719
0

Ove subote 27. listopada 2012. u 20:30 na Bazenima Kantrida u Rijeci održati će se najjači vaterpolo spektakl na svijetu, sraz između riječkog Primorja Erste Bank i dubrovačkog Juga.U ljetnom roku su se obje momčadi maksimalno pojačale tako da će se u subotnjoj utakmici sastati vjerojatno dvije najjače ekipe u hrvatskoj povijesti.
– Jug je jedna izvanredna momčad s izvanrednim pojedincima, i teško im je pronaći slabu točku. Ipak nadam se da ćemo timskom igrom i kvalitetnom taktikom pronaći određene slabosti u njihovoj igri i to pokušati iskoristiti – rekao je trener Riječana Ivan Asić.

– Dubrovčani imaju toliko kvalitetnih pojedinaca da je glupo izdvajati bilo koga, pogledajte im samo prvu sedmorku. Takvu momčad se može zaustaviti samo kolektivnom igrom. S druge strane oni jesu moćni, ali ne bih podcjenjivao ni naše igrače. Ipak, u ovom susretu neće igrati imena već igrači, tako da mislim da će presuditi obrane. Tko bude više koncentriran u tom segmentu igre, taj će biti bliže pobjedi – objasnio je centar Primorja i hrvatske reprezentacije Ivan Krapić.
Ulaznice za subotnji susret su u potpunosti rasprodane te očekujemo vrhunsku atmosferu i najbolju promociju hrvatskog vaterpola.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here