Home Najnovije Već se nazire ime Jakirovićevog nasljednika? Ne želi se gurati, famozno ‘ali’...

Već se nazire ime Jakirovićevog nasljednika? Ne želi se gurati, famozno ‘ali’ bi moglo presuditi

373
0

Sergej Jakirović gotovo pa sigurno sam neće napustiti klupu Dinama, bez obzira na rezultate, ali se već šuška o njegovom nasljedniku pošto su rezultati najuspješnijeg hrvatskog kluba sve osim idealni.

Nakon što je Dinamo izgubio od Victorije iz Plzena Jakirović je poručio da neće podnijeti ostavku te da namjerava voditi Modre i u narednim utakmicama.

Uprava na čelu sa Vlatkom Peras je odlučila dati povjerenje stručnjaku iz Mostara, a jedan od razloga je da izbjegne i plaćanje odštete.

Klub sa Maksimira je izdvojio 250.000 eura za dovođenje Jakirovića iz Rijeke, uz to je i njegovom prethodniku Igoru Bišćanu isplatio oko milijun eura.

Bez obzira što su financijski najmoćniji klub u regionu plaćanje ogromnih odšteta trenerima svakako ne odgovara Dinamu zbog čega je Jakirović za sada i preživio, barem tako pišu pojedini hrvatski mediji.

Dosta se nagađa i o polarizaciji u rukovodstvu Dinama pošto navodno postoje određeni pojedinici koji posao obavljaju u sjeni i rade na Jakirovićevom nasljedniku.

Riječ je o Nenadu Bjelici koji je nedavno ostao bez posla u Trabzonsporu, a prije nekoliko godina je radio odlične stvari na Maksimiru gdje ga sigurno pamte po lijepom.

Špekulacije su takve da Bjelica iz poštovanja prema Jakiroviću ne želi da se gura u prvi plan, ali daleko od toga da nije zainteresiran. Upravo to famozno “ali” bi moglo i presuditi ako Modri budu tražili novog trenera.

Previous articleBližimo li se sukobu civilizacija?
Next articleZlatko Dalić objavio popis, Pjaca ponovno Vatreni!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here