Home Najnovije Vejić o panenki Livaje: Zaboli te, Markane, Hajduk ti nije do koljena

Vejić o panenki Livaje: Zaboli te, Markane, Hajduk ti nije do koljena

110
0
livaja
livaja

Hajdukje u utakmici 27. kola SuperSport HNL-a dočekao Lokomotivu na Poljudu, a potom izgubio utakmicu i kiksao u borbi za naslov. U susretu u kojem je domaćin od 21. minute igrao bez isključenog Dine Mikanovića, Lokomotiva je slavila 2:1 golovima koje je postigao Robert Mudražija. Marko Livaja kod 0:1 nije iskoristio jedanaesterac. U 96. minuti uspio je tek zabiti za konačan rezultat.

Na igru Hajduka u svojoj kolumni za Dalmatinski portal osvrnuo se bivši kapetan kluba Hrvoje Vejić. Istaknuo je više negativnih stvari na račun Hajdukove igre. Posebno se dotaknuo dvojice Hajdukovih tragičara, ali i trenera Mislava Karoglana.

Ovako je prokomentirao Livajin pokušaj s bijele točke:

“Vratimo se na utakmicu, imamo igrača manje i gubimo, ali pokušavamo, Mislav radi izmjene i ravnopravni smo, borimo se, ne damo se. I onda penal, evo ga, vraćamo se. I Livaja odlučuje, opucat ću ‘panenku’, zaboli me.

I zaboli te, Markane, možeš što hoćeš. Ovaj Hajduk ti nije ni do koljena, tako je posložio sustav onaj koji je slagao sustav. Sutra ćemo nova dva murala iscrtat negdje u gradu, jebeš jedan penal. Jedan moj suigrač mi je nedavno rekao, kad imaš trenera od pet tisuća, a igrače od milijun, to ne može dobro završit. Nadao sam se da nije u pravu.”

“Velike su utakmice pred nama, borite se momci do kraja, pa kako god završilo. Bit će zanimljivo, to je sigurno. U ovu momčad je uloženo mnogo. Uprava cijelu godinu govori da je ova sezona ‘all in’. Ako je ovo ‘all in’, onda opasno blefirate”, zaključio je Vejić.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here