Home Vijesti Velika kripto prevara? Luka Burazer u bijegu, Eugen Travalja tvrdi da su...

Velika kripto prevara? Luka Burazer u bijegu, Eugen Travalja tvrdi da su se ‘sklonili na sigurno mjesto’!

163
0
Luka Burazer i Eugen Travalja (izvor: društvene mreže)

Riječka tvrtka BitLucky, za trgovanje kriptovalutama, prema svemu sudeći je oštetila gotovo tisuću domaćih investitora za najmanje 70 milijuna eura u kriptovalutama.

Kako se neslužbeno saznaje, najgore sumnje ipak su se potvrdile, novca tj. kripto valuta više nema!

Ne može se stupiti u kontakt sa direktorom tvrtke Lukom Burazer kome je mobitel ugašen, dok se portalu Kriptovijesti javio Eugen Travalja, prokurist tvrtke tvrdeći da su se morali skloniti na sigurno mjesto dok ne vide što će napraviti sa investitorima te će pokušati pronaći način da barem vrate početne uloge.

Nekolicini investitora, koji su zvali tvrtku u Rijeci, navodno je tajnica na telefon rekla da je “direktor poludio i potrošio sve novce”.

Burazera svi opisuju kao tipa koji nije odavao dojam prevaranta. Kažu da je dobro razumio kretanje novaca, stanje svjetskih financija i često uspješno predviđao uspone i padove u vrijednosti kriptovaluta. Bio je poznati član domaće kripto zajednice, česti sudionik raznih konferencija, okruglih stolova i kripto meet-upova.

“Ali, bilo je ‘red flagova‘. Recimo, on nikada nije htio istupati u medije, nije htio da se njegove slike vide na portalima”, ispričao  je urednik Kripotvijesti.

Eugen Travalja se s druge strane ponašao puno manje tajanstveno, sudjelovao je redovito u karnevalskim aktivnostima Pehlinarskih feštara, a svojedobno se kandidirao i za Sabor na kandidacijskoj listi Akcije mladih.

Previous articleKod Gospića nestao avion!
Next articleCesta kod stadiona Rujevica u srijedu zatvorena za sav promet

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here