Home Mozaik Velika transformacija mlade pjevačice: Mia Nagovetić je neprepoznatljiva, njezina bi vas frizura...

Velika transformacija mlade pjevačice: Mia Nagovetić je neprepoznatljiva, njezina bi vas frizura mogla iznenaditi

287
0

Mia Negovetić odlučila se za drastičnu promjenu frizure, a novim imidžem pohvalila se na društvenim mrežama.

Pjevačica Mia Negovetić na domaćoj glazbenoj sceni pojavila se dok je još bila djevojčica, a u međuvremenu je odrasla u prelijepu mladu ženu.

Posljednjih godina, osim glasom, privlači pozornost i svojim stasom, a sklona je i mijenjanju frizura, pa je tako neko vrijeme imala crnu kosu, zatim i narančastu, no njezin novi imidž pravo je iznenađenje.

Mia je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila svoju fotografiju iz frizerskog salona na kojoj je nije baš lako prepoznati jer ima dugačke crvene pletenice i to je zasigurno njezino najhrabrije izdanje dosad.

Ovakve pletenice u posljednje su vrijeme sve popularnije, ponajviše zahvaljujući svjetskim zvijezdama poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Rite Ore, koje su se također nedavno odlučile na takav look.

Inače, Mia, kojoj je danas 20 godina, kaže da je dio javnosti još doživljava kao djevojčicu s naočalama koja je osvojila Hrvatsku svojom moćnom izvedbom himne na obljetnici Oluje 2015. godine.

Ovakve pletenice u posljednje su vrijeme sve popularnije, ponajviše zahvaljujući svjetskim zvijezdama poput Kim Kardashian, Jennifer Lopez i Rite Ore, koje su se također nedavno odlučile na takav look.

Inače, Mia, kojoj je danas 20 godina, kaže da je dio javnosti još doživljava kao djevojčicu s naočalama koja je osvojila Hrvatsku svojom moćnom izvedbom himne na obljetnici Oluje 2015. godine. (Dnevnik)

“To je možda ljudima teško prihvatiti, s obzirom na to da sam na sceni od 11 godine. I pretpostavljam da je to možda najveći problem, jer me svi pamte kao curicu koja pjeva himnu”, kazala je Mia jednom prilikom za IN magazin.

Previous articleČovjekolika anakonda zapanjila svijet: Otkriće zapanjujuće priče o tajanstvenoj životinji
Next articleSavjetnik Zelenskog: Ovo su naši uvjeti za početak mirovnih pregovora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here