Home Sport VIDEO: 14-godišnjak pogođen u prsa, preminuo na treningu, stravičan događaj snimile kamere!

VIDEO: 14-godišnjak pogođen u prsa, preminuo na treningu, stravičan događaj snimile kamere!

573
0

Hokej na ledu jedan je od najbrutalnijih sportova uopće. U duelima, kontaktima igrača ide se “do kostiju”, izbijaju se zubi, stradavaju kralježnice… Ali, od leta paka koji zna biti strelovit, zaštita postoji. Međutim, za vrijeme treninga često i ne bude baš tako. Jedan primjer iz Rusije kazuje koliko let objekta hokejaške igre može biti koban. Doslovce, ubojit.

Za vrijeme treninga jedne školske hokejaške momčadi u ruskom St. Peterburgu preminuo je 14-godišnji Vsevolod Malkov. Pogoden je mladić bio izravno pakom u prsa, iz neposredne blizine.

Nakon pogotka, Malkov se bacio na led, a ispostavilo se da je pogođen u područje srca. Klupski liječnik ubrzo je dotrčao u pomoć, pozvana je bila i hitna, koja je odmah po dolasku krenula u proces reanimacije unesrećenog. Ona je dijelom i uspjela, ali srce nije dugo kucalo… Po dolasku u bolnicu ustanovljeno mu je nagnječenje srca i pluća uz zatvorenu traumu prsnog koša.

Trenutak kobnog pogotka zabilježile su i kamere u dvorani.

Previous articleVIDEO: Srpsku premijerku kamere snimile u nedozvoljenom glisiranju na Kvarneru – ‘Malo sam bnrže krenula’
Next articleNives u emotivnoj poruci kćeri: Prerano smo tražili pomoć policije da te zaštitimo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here