Home Mozaik VIDEO: Bivša zvijezda Barce krenula prema navijaču pa završila u rupi od...

VIDEO: Bivša zvijezda Barce krenula prema navijaču pa završila u rupi od dva metra!

128
0

Bivši nogometaš i legenda Barcelone, Gerard Piqué, surađivao je s poznatim influencerom Ibaijem kako bi prije godinu dana stvorio novo nogometno natjecanje nazvano “Kings liga”. Iako su se dosad utakmice tog natjecanja odvijale isključivo u Španjolskoj, Piqué je odlučio ideju predstaviti i u Meksiku.

Nakon grandiozne prezentacije, bivši branič Blaugrane prišao je jednom navijaču koji je držao njegov dres, no na putu prema njemu završio je u rupi pokraj pozornice. Prema španjolskom listu Marci, rupa je bila duboka više od dva metra, no srećom, Španjolac je prošao bez ozbiljnijih ozljeda.

Piqué se kasnije našalio na vlastiti račun, govoreći kako je sve to zapravo bilo dio čarobnog trika. Naravno, obožavatelji na društvenim medijima nisu gubili vrijeme komentirajući ovu scenu, a jedan od njih je našaljivo rekao:
‘Čekamo Shakiru i njezinu novu pjesmu’.

Shakira je bila u vezi s Piqueom čak 11 godina prije nego su prekinuli. Nakon toga, privlačna kolumbijska pjevačica odlučila je stvoriti hit u kojem se osvrnula na svog bivšeg i poručila mu – od ljubavi do mržnje, samo je jedan korak. Ne vraćaj se ovuda, poslušaj me. Bez gorčine, dragi, želim ti sve najbolje s mojom navodnom zamjenom. Ne znam čak ni što ti se dogodilo, toliko si čudan da te ne mogu ni prepoznati. Vrijedim dvostruko od 22. Zamijenio si Ferrari za Twingo. Zamijenio si Rolex za Casio. Brzo se krećeš, uspori. Oh, toliko vremena provedenog u teretani, ali što kažeš na malo vježbanja svog mozga.

Previous articleTekuća biopsija: uzorak krvi mogao bi  biti dovoljan za ranu dijagnozu tumora
Next articleSindikalist riječke Čistoće: Direktor me zatočio u prostoriju, vikao i optuživao

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here