Home Vijesti VIDEO: Branitelji Mariupolja javili se na Twitteru, i poslali poruku svijetu

VIDEO: Branitelji Mariupolja javili se na Twitteru, i poslali poruku svijetu

315
2

Branitelji Mariupolja su objavili snimku u kojoj pozivaju ljude diljem svijeta da izađu na ulice i pozovu svoje vlade da pomognu Ukrajini u borbi protiv ruske invazije. Video je na Twitteru objavio Azov.

“Svi smo se promijenili u 47 dana rata. Promijenili smo se i ostarjeli. Počeli smo više cijeniti plavo nebo i žuto sunce. Svaki Ukrajinac sad ima više ožiljaka na srcu. Duše izmučenih, mučenika i nevinih djece, žena i staraca nas čekaju u raju”, rekao je vojnik. “Njihove duše nam dolaze u snu i šapuću nam: Bori se sine, bori se oče, bori se dragi”, dodao je.

Ukrajinske snage u opkoljenom gradu Mariupolju navodno se pripremaju za posljednju bitku s Rusima, koji već šest tjedana pokušavaju osvojiti taj grad. Nedostaje im streljiva.

“Čujete li, Ukrajinci? Nikad ne zaboravite tko ste, tko su vam preci, čija krv teče vašim venama. Sad svi moramo biti ujedinjeni. Pobijediti zlo koje uništava sve živo. Koje svjetlo zamjenjuje mrakom. Pozivam vas na jedinstvo, na borbu.”

Vojnik je pozvao cijeli svijet i sve koji “imaju hrabrosti” da izađu na ulice s ukrajinskim zastavama.

“Pod ukrajinskim zastavama pozovite svoje političare da odlučno oslobode Mariupolj, Herson, Izjum i druge gradove i da zaustavimo ovaj rat. Pomozite našoj vladi, da se čuje njen glas u borbi za Ukrajinu. Učinite to za naše mrtve, žive i nerođene. Vjerujemo u vojno i političko vodstvo Ukrajine. Nastavljamo se boriti za ukrajinski Mariupolj”, rekao je vojnik.

Previous articleOglasio se Rus koji je tijekom intoniranja talijanske himne pozdravio fašističkim pozdravom (VIDEO)
Next articleStrahonja nahvalio suđenje Zebeca!

2 COMMENTS

  1. Već 30 godina slušamo o pojedinim Balkansim vuko…nama za koje nikad ranihe nismo čuli,a sada ,narednih 30 ljeta slušati ćemo imena raznih Ukrajinskih vukoje…a za koje nitko ne bi znao da nema nekakvog rata.Nitko kao Ukrajinci nije “čistio i glancao” hebreje u WW2,poglavito Odessu i za svoje vladavine GRUZIJAC J.V.Staljin po Gulazima.Onda se našao crvenoglavi zapjenjeni ćelavi “Pinokio” Ukrajinac Hruščov koji je na radost tih “čistača” Ekaterinin Krim poklonio ,a kome nego Ukrajincima,nešto kao J.B. Neum “Bosancima”da imaju banju za bolove u križima.Tko je tu lud i otkud Boka Kotorska u Crnoj Gori?J.B.je uvijek traljavim slovensko-srpsko-hrvatskim dijalektom kenjuckao “FeffeshnafvodkojjiBossnunema”.Kapital sada za razliko od nazija ždere iračku i afganistansku djecu,a da sve to stubokom veseli “WESSELU NATO KOMPANIJU”.Vidljivo je da potonji uživaju nasmiješeni tom činjenicom.Koje maškare…a što je riječki karneval,Zvončari i Krabusoni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here