Home Mozaik VIDEO: Branko Kockica papirićima gađao oporbenu vijećnicu u beogradskoj skupštini!

VIDEO: Branko Kockica papirićima gađao oporbenu vijećnicu u beogradskoj skupštini!

238
0

Branimir Miličević, koji je u vrijeme bivše Jugoslavije vodio poznatu dječju emisiju Kocka, kocka, kockica pod umjetničkim imenom Branko Kockica, danas je na prvoj konstitutivnoj sjednici Komisije za spomenike i nazive trgova i ulica grada Beograda verbalno napao članice komisije pokreta Ne davimo Beograd i koalicije MORAMO, a zatim ih i gađao dnevnim redom i materijalima za pripremu sjednice.

Pokazujući zgužvani materijal kojim ih je gađao vijećnik Srpske napredne stranke, članica komisije Olga Manojlović Pintar je na sjednici Komisije izjavila da je ovo njegov odnos prema komisiji koja treba postavljati imena ulica i spomenika u Beogradu.

“Ovo ćemo sačuvati za muzej. Ovo je jedan eksponat koji može prikazati Narodni muzej, kako se odnosi član Komisije za spomenike i imenovanje ulica prema svojoj funkciji. O kako odgovornom vijećniku se radi”, kazala je u videu objavljenom na društvenim mrežama vijećničke grupe Ne davimo Beograd.

Incident je komentirala i Natalija Simović, gradska vijećnica Ne davimo Beograd i vijećničke grupe MORAMO: “Milićević je, kao najstariji vijećnik, predsjedavao prvom sjednicom Komisije i bio je vidno iznerviran jer smo tražile riječ i obrazlagale neslaganje s dnevnim redom i odlukama koje nam se nameću uz nepotpun materijal, što je, izgleda, praksa svih gradskih službi i institucija do sada.”

Na prvoj sjednici Komisije odlučuje se o imenovanju jedne ulice koja je prvobitno trebala ponijeti ime Gamala Abdula Nasera povodom obilježavanja godišnjice summita Nesvrstanih. Nakon intervencije egipatskog veleposlanstva, u tijeku posjeta egipatskog predsjednika Beogradu, prijedlog je promijenjen u “Egipatska ulica”.

Previous articleSeverinini bivši partneri Kojić i Popović postali bliski prijatelji, zajedno slavili Igorov rođendan!
Next articleŽena koja je dvije godine nakon nestanka pronađena kako pluta u moru otkrila liječnicima šokantnu životnu priču (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here