Home Mozaik Žena koja je dvije godine nakon nestanka pronađena kako pluta u moru...

Žena koja je dvije godine nakon nestanka pronađena kako pluta u moru otkrila liječnicima šokantnu životnu priču (FOTO)

964
0

Obitelj nije znala gdje je Anjelica Gaitan nakon što su izgubili kontakt s njom prije dvije godine – sve do subote, kada su je dva ribara primijetila oko dva kilometra od obale Puerto Colombije.

Nakon što je spašena, Anjelika je liječnicima rekla da je pobjegla od obiteljskog nasilja i da od tada s njima nije u kontaktu. Na kraju se bacila u more jer “nije htjela nastaviti” s takvim životom.

– Mislimo da joj se možda nešto dogodilo nakon nestanka i da je to izazvalo psihičku traumu. Svaki put kad bi ugledala luksuzni auto, počela bi vrištati i govoriti da su došli po nju i da joj ne dopustimo da uđe u taj auto. Pokrila bi glavu i rekla da je muž došao po nju – ispričala je Paula opisujući majčino stanje prije nego što je nestala.

Na videu spašavanja vide se ribar Rolando i njegov prijatelj Gustavo kako čamcem prilaze ženi koja pluta u vodi. Potom je konopom zavezanim za pojas za spašavanje koji su joj prethodno bacili odvlače prema brodu i teškom mukom izvlače iz vode. Kako prenosi lokalna TV “Libertad”, ribari su prvo mislili da deblo pluta na vodi, tek kada je podigla ruke shvatili su da je riječ o ženi. Prvo što je uspjela izgovoriti nakon što je dovučena na brod bilo je: “Ponovo sam rođena, Bog nije htio da umrem.”

Kada je izvučena na obalu, lokalni stanovnici brinuli su se o njoj dok nije stigla hitna pomoć i odvezla je u bolnicu. Castiblanco i njezina sestra skupljaju novac za prijevoz majke u Bogotu, gdje žive, i nadaju se da će se “obitelj pobrinuti za nju”.

Previous articleVIDEO: Branko Kockica papirićima gađao oporbenu vijećnicu u beogradskoj skupštini!
Next articleBiste li se kupali ovdje? Vani je pravi pakao, a oni leže jedni na drugima i ljuljaju se na valovima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here