Home Sport VIDEO: Čovjek pogodio McGregora šeširom. Reakcija borca zgrozila fanove!

VIDEO: Čovjek pogodio McGregora šeširom. Reakcija borca zgrozila fanove!

471
0

Conor McGregor i dalje drži fanove u neizvjesnosti. Nije poznato kada će se vratiti u oktogon, a čak nije poznato ni hoće li se boriti u svojoj tradicionalnoj (lakoj) kategoriji ili će tražiti super borbu protiv nekog od zvijezda iz viših kategorija UFC-a.

Irac je snimljen na Ibizi u jednoj interakciji s nepoznatim čovjekom. Strani borilački fanovi pišu kako je riječ o fanu koji se htio približiti McGregoru, ali nije mogao. Na videu se vidi kako mu je bacio šešir, navodno jer je htio slavnom borcu pokloniti svoj odjevni predmet.

Međutim, McGregoru se nikako nije svidjela gesta. Ironično je palcem gore pozdravio bacanje šešira, a onda ga je vrlo ljutito nagazio i ispratio nesretnog fana agresivnim pogledom. Dio navijača na društvenim mrežama zgrožen je njegovim postupkom.

Podsjetimo, McGregor je u zadnjih nekoliko godina bio u središtu fokusu incidenata s “civilima”. U Irskoj je udario starca u pubu, na Floridi je napao fana koji se želio s njim fotografirati i uzeo mu je mobitel, a uhićen je i na Korzici zbog narušavanja javnog reda i mira.

Previous articleZvonimir Peranić novi predsjednik Kazališnog vijeća!
Next articleMurterskom j*baču godine ujutro stiže USKOK. Pojavio se još jedan sumnjivi račun!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here