Home Najnovije VIDEO: Dončić dobio laktom u glavu, srpski centar ga istrolao

VIDEO: Dončić dobio laktom u glavu, srpski centar ga istrolao

113
0

Luka Dončić još jednom fantastičnom predstavom odveo je Dallas Maverickse do pobjede nad Phoenix Sunsima 113:86 i izjednačenja serije na 3:3. Postigao je 33 koša, 11 skokova, osam asistencija, četiri ukradene i samo jednu izgubljenu loptu. Utakmica je riješena već u drugoj četvrtini, kada su domaćini stvorili dvoznamenkastu prednost koju više nisu ispuštali.

Tijekom utakmice dobio je i udarac laktom u glavu od Deandrea Aytona, ali prošao je bez posljedica, kako je objasnio, “jer ima veliku glavu”. Otkrio je i kako ga je omiljeni suigrač Boban Marjanović trolao nakon udarca koji bi nekog drugog možda i izbacio s utakmice.

“Dobro je što imam veliku i tvrdu glavu pa me ne boli toliko. Vidite, zato govorim da je Bobi najbolji trash-talker. Rekao mi je: ‘Nadam se da je Aytonov lakat dobro jer ti je glava tako velika'”, ispričao je Dončić na press-konferenciji.

Ayton je prilikom zakucavanja preko Dončića zakačio Slovenca laktom u glavu, a onda se nadvio nad njega i gledao ga. Suci su Dončiću dosudili prekršaj, a Aytonu dali tehničku zbog zastrašivanja, ali zbog lakta ga nisu kaznili.

“Pitao sam suca i rekao mi je da je bila teška odluka. Ali onda me trener izveo pa sam morao otići”, rekao je Dončić, zloglasan zbog konstantnog prigovaranja sucima, ali ovaj put ga se teško može okrivljavati što se raspitivao zašto je lakat prošao nekažnjeno.

Previous articleTajna snimka raspirila nove glasine o Putinovu zdravlju: Ruski predsjednik boluje od zastrašujuće bolesti?
Next articleNapad molotovljevim koktelom na vojni ured za novačenje u sibirskom gradu Omsku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here