Home Sport VIDEO: Evo gdje gledati Hrgovića u borbi karijere. Na vaganju se nije...

VIDEO: Evo gdje gledati Hrgovića u borbi karijere. Na vaganju se nije rukovao sa suparnikom!

650
0

Filip Hrgović se u subotu navečer vraća u ring nakon godinu dana. U sunaslovnoj borbi velike priredbe u londonskoj 02 Areni borit će se protiv Australca Demseyja McKeana.

Danas je održano vaganje, a Hrgović je kilogram lakši od suparnika. Najbolji hrvatski boksač ima 110.2 kilograma, a McKean je težak 111.4 kilograma. Vaganje je prošlo bez rukovanja boksača koji su se strijeljali pogledima.

McKean je neporaženi 32-godišnji australski boksač. Slavio je u dosadašnje 22 borbe karijere, od čega je 14 borbi završio nokautima. Visok je 1.98 m, jednako kao i Hrgović. Hrvatski boksač je na omjeru 15-0.

Hrgovićeva borba predzadnja je na londonskoj priredbi, odnosno zadnja uoči glavnog meča između Anthonyja Joshue i Roberta Heleniusa. Helenius je u zadnji čas zamijenio Dilliana Whytea, koji je pao na doping testu.

Priredba kreće u 20 sati po hrvatskom vremenu, a prije Hrgovićeve borbe bit će ih još šest. Stoga možemo očekivati da će hrvatski boksač izaći ring najranije oko 22 sata. Prijenos cijelog događaja možete pratiti na RTL-u. Platforma RTL Play prenosit će priredbu od samog početka u 20 sati, dok prijenos uživo na televiziji kreće od 21:30.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here