Home Mozaik (VIDEO) Iskreni konobar iz Dalmacije je hit: ‘To je najodvratnije od svega...

(VIDEO) Iskreni konobar iz Dalmacije je hit: ‘To je najodvratnije od svega što imamo’

305
0

Portal Plava Kamenica objavio je video pod nazivom “Je li ovo najiskreniji konobar na svijetu?”. Video prikazuje konobara u jednom restoranu na Jadranu koji je zanimljivim opisima prezentirao jela svojim gostima. Upravo su ti gosti ovaj video i snimili.

Gosti restorana naručili su razna jela – tartar od tune, jelo s hrskavim morskim travama, tjestenine sa svježim tartufima i kozicama.

“Ovdje imamo domaće raviole sa sirom i gljivama, u umaku od tartufate s kozicama bez sulfita i gore svježi tartuf i naribani ovi đava iz Italije, đava ti ga odnio kako se zove… Parmezan”, rekao je konobar, na što su se gosti krenuli smijati.

Najviše pažnje privukla je prezentacija kozica u tempuri.

“Ovdje imamo kozice u tempuri. To je najodvratnije od svega što imamo, znači najbliže McDonald’su i zbog toga je top… Svi volimo ići u McDonald’s premda glumimo da ne volimo”, rekao je ovaj konobar.

“Ova tempura japanska to je bolest, znači, Japanci su nenormalni. Oni stavljaju kruv u sous vide i onda ekstrahiraju vodu iz njega, znači totalni idioti. Servirano na wasabi majonezi i jestivim algama koje se zovu nešto… Nemam ni ja pojma, ali su uzgajane u akvariju, ne u moru”, opisao je.

Za kraj je ovaj osebujni konobar rekao “ajde sad se razbijte od hrane”. Kako smo saznali, ime ovog konobara je Marko Gregov.

Previous articleMamić dogovorio kupovinu stopera Osijeka. Dinamo spriječio posao u zadnji tren
Next articleViše od 3 tone i 56 kubika otpada volonteri prikupili na osam ilegalnih deponija diljem Hrvatske

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here