Home Vijesti VIDEO: Kaos u Ljubljani, tisuće prosvjeduju protiv mjera, gađali parlament bakljama!

VIDEO: Kaos u Ljubljani, tisuće prosvjeduju protiv mjera, gađali parlament bakljama!

467
0

Protivnici mjera za suzbijanje korone večeras su se okupili na Trgu republike u Ljubljani. Oni su kritizirali vladu skandirajući da podnese ostavku. Nakon dva sata zapalili su baklje i počeli ih bacati na Parlament Slovenije, javila je N1 Slovenija.

Prosvjednici, koji su se okupili danas na Trgu republike u Ljubljani, imali su dva zahtjeva: promjenu mjera za suzbijanje covida-19 u preporuke i prijevremene izbore.

Prije prosvjeda organizatori su pozivali na miran skup, no incident se dogodio čim je nepoznata osoba bacila bocu na jednog od policajaca koji su čuvali skup. Okupljeni su se približili i ulazu u zgradu Parlamenta. Policija je stoga pojačala svoju prisutnost ispred Narodne skupštine.

Prisutni su zapalili navijačke baklje i počeli ih bacati na Parlament Slovenije. Jedna od baklji pala je ne sredinu nadstrešnice iznad vrata i izgorjela. Policijski helikopter kruži iznad Ljubljane, javlja reporter N1.

“Kad igramo nogomet, Viole i Green Dragons su na suprotnim obalama, a kad je u pitanju Slovenija, oni su skupa”, rekao je jedan prosvjednik, potvrdivši navode kako na skupu sudjeluju dvije najveće navijačke skupine u ovoj zemlji.

Okupljeni na skupu također su doveli u pitanje sve znanstvene nalaze i nepobitne činjenice o koronavirusu i cjepivima.

Policija je uzvratila suzavcem i vodenim topovima.(Index)

Previous article‘Matrix’ ipak nije SF, dokazano je da postoje dvije verzije stvarnosti! Ali to znači i ozbiljan problem!
Next article‘Javili su da je umro, rekao sam da nikome ne govorim dok ne stignem’: Tito je imao jednu želju prije smrti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here