Home Sport VIDEO: Kreilach za bod u 88. minuti

VIDEO: Kreilach za bod u 88. minuti

1408
1

Bahate izjave uoči utakmice koje su sa Poljuda odašiljane prema Kantridi predviđajući 5 komada u Radmanovoj mreži još su jednom ostale na praznim riječima. Hajduk i Rijeka su odigrali neodlučeno u borbenoj ali ne baš previše sadržajnoj utakmici. Cijelo prvo poluvrijeme Hajduk je pokušavao doći do gola ali Riječani su odlično stajali na terenu maksimalno otežavajući posao domaćinu. Najbolju priliku prvog dijela imao je Tomasov u 37. minuti nakon što je izbio sam pred Radmana koji je odlično intervenirao

narod
Poruka Armade Splićanima (foto: net.hr)

U 51. minuti mladi napadač Hajduka Vukušić izveo je promašaj godine. Sa 8-9 metara je promašio potpuno prazan gol i pogodio prečku. Splićani pokušavaju i u nastavku drugog dijela ali je vratar Rijeke Velimir Radman vrlo siguran. I kada je Hajdukovce već počela hvatati nervoza, Skoko je u 74. minuti iz jedne nimalo opasne prilike odapeo s dvadeset i više metara, a lopta prevarila Radmana i ušla u mrežu gotovo po sredini gola – 1:0.

Srećom, ‘bijeli’ se nisu predavali. U 88. minuti, izveden je jedan slobodan udarac sa sredine terena. Đalović je loptu dočekao glavom u domaćem šesnaestercu i prenio je dalje do Kreilacha koji s 4-5 metara prebacuje zbunjenog Subašića i još dva obrambena igrača Hajduka. Rijeka je iz svoje jedine svoje prilike došla do zlata vrijednog boda – 1:1.

kreilach
(foto: index.hr)

Previous articleGračan: Nismo psihički pali nakon primljenog gola
Next articleLinić svakog dana dužan 1000 kuna više

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here