Home Mozaik VIDEO Krokodil napao psa, vlasnik uskočio u pomoć da ga spasi

VIDEO Krokodil napao psa, vlasnik uskočio u pomoć da ga spasi

86
0

Ovih dana na društvenim mrežama osvanula je jeziva snimka napada krokodila na kupača i njegovog psa u Australiji.

Na njemu se vidi kako turist Alistair McPhee (37) više puta udara životinju u pokušaju da pobjegne nakon što je iskočila iz vode u Queenslandu, blizu Port Douglasa. Muškarac je bio do koljena u vodi sa svojim rotvajlerom kada su napadnuti.

Krokodil ga je prvo pokušao odvući u vodu, a onda se okomio na ljubimca. Zgrabio ga je i odvukao u dubinu, a onda je McPhee skočio na njega i počeo ga udarati kako bi zaštitio svog psa.

Međutim, turist je obilno krvario iz duboke rane na nozi i nije mogao otrgnuti ljubimca iz čeljusti zvijeri. Na kraju nije imao izbora nego se povući do ruba vode jer psu nije bilo spasa.

Uočio ga je rendžer koji nije bio na dužnosti i hitno je prebačen prvo u obližnju kliniku, a potom u veću bolnicu u gradu Cairns. McPhee je nakon operacije u stabilnom stanju.

Dužnosnici Odjela za okoliš i znanost (DES) rekli su lokalnim novinama Cairns Postu da je krokodil pronađen i ustrijeljen u četvrtak kasno navečer.

Josh Patterson iz Udruge aboridžina Jabalbina Jalandji rekao je da je jedan od njegovih čuvara pronašao Alistaira. Medijima je ispričao kako je muškarac “shrvan bolom zbog gubitka psa” te vjeruje da je ljubimac uginuo jer mu je pritekao u pomoć.

Previous articlePijan vozio kamion Dramljem pa uletio ljudima u dvorište
Next articleMateo Kovačić: U Londonu osjećam da sam stvarno doma, tu sam duže nego igdje

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here