Home Sport VIDEO: Krvavi i prebijeni Hrgović teturao pod udarcima Duboisa, spasio ga sudac!

VIDEO: Krvavi i prebijeni Hrgović teturao pod udarcima Duboisa, spasio ga sudac!

138
2
GPBnJS8XwAAP7sc
X

Filip Hrgović, jedan od najperspektivnijih hrvatskih boksača, doživio je težak poraz u borbi karijere protiv Britanca Daniela Duboisa. Sudac je, nakon konzultacije s liječnikom, prekinuo borbu u osmoj rundi zbog posjekotina na Hrgovićevom licu. Ova pobjeda donijela je Duboisu (26) titulu privremenog IBF svjetskog prvaka, dok će Hrgoviću (31) prvi poraz u profesionalnoj karijeri predstavljati veliki udarac na ambicije u lovu na vrh teške kategorije.

Dinamičan početak i Hrgovićevi problemi

U prvih šest rundi gledali smo sjajnu borbu u kojoj su oba boksača razmijenila brojne teške udarce. No, činilo se da je Dubois te udarce puno bolje podnosio od Hrgovića, kojem je Britanac već u drugoj rundi otvorio posjekotinu na licu. Ta posjekotina stvarala je Hrgoviću probleme u nastavku meča, utječući na njegovu izvedbu.

Sedma runda: Preokret u borbi

Prije ulaska u sedmu rundu, borba je izgledala izjednačeno, ali tada se Hrgović potpuno iscrpio. Dubois je to iskoristio i ozbiljno ga uzdrmao, a Hrgovića je na kraju runde spasilo zvono. Nažalost, spasa mu nije bilo u osmoj rundi. Sudac je pozvao liječnika na konzultacije, a on je zaključio da Hrgović zbog posjekotina ne može nastaviti meč.

Prijelomni trenutak meča

Objavljena je snimka prijelomnog trenutka u meču. Na njoj se vidi krvavi Hrgović kako u osmoj rundi tetura pod kanonadom Duboisovih udaraca te spas traži u klinču. No, sudac je prekinuo meč kako bi liječnik pregledao Hrgovića. Doktor je pokazao da hrvatski borac ne može nastaviti meč, što je značilo kraj borbe.

Prijelomni trenutak meča pogledajte OVDJE.

Posljedice za Hrgovića

Ovaj poraz predstavlja težak udarac za Hrgovića, koji je do sada imao besprijekoran profesionalni skor. Njegove ambicije za vrh teške kategorije sada su dovedene u pitanje, no ovaj talentirani boksač sigurno će tražiti način kako se vratiti jači i bolji.

2 COMMENTS

  1. Nisam li vam rekao kako će ovo završiti!!!?Trideset i jednogodišnjak koji sebe naziva “El Animal” ne može imati visok IQ,a nakon ovih udaraca i euforične arogancije,bolje da se uhvati pranja tanjura u nekoj Gostionici u zagrebečkoj Dubravi,jer mu je IQ zbog mikrotrauma mozga eksponencijalno još više pao. Manjkao je još samo glupi Mavrović da sve ovo prokomentira- kao mašnica na dječjoj kaki.Pokoj duši dobrom čovjeku Mati Parlovu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here