Home Vijesti VIDEO Legendarna riječka grupa Fit ‘rasturila’ na slavljeničkom koncertu za 40 godina...

VIDEO Legendarna riječka grupa Fit ‘rasturila’ na slavljeničkom koncertu za 40 godina karijere

238
0

U prepunom koncertnom prostoru Exportdrva (sve karte su rasprodane tijekom jučerašnjeg dana), grupa Fit je majstorski odradila jubilarni koncert, koji je bio savršeni memento za jednu eru riječke glazbene scene kada su riječki bendovi “žarili i parili” na prostoru bivše države.

Na koncertu je bilo dosta “ex teenagera” iz 1980-ih, a danas su odrasle osobe koje su na jučerašnjem koncertu došli odati počast jednoj grupi koja je autentičan i kvalitetan riječki glazbeni proizvod. Kažemo kvalitetan jer Davor Lukas je jučer otpjevao kao u najboljim danima, ton glasa se nije ništa naročito mijenjao, a koncert je postepeno dizao atmosferu do ekstaze. Ne treba naravno zaboraviti i ostatak ekipe: Zorko Opačić, Alen TibljašMirko Sokolović i Tihomir Pruša koji su bili garancija odlične svirke i zabave.

Publika se također postepeno “budila” i tražila još više, a grupa Fit nije ostala dužna. Sjetili su se i kolega iz beogradske grupe EKV (poznato je da su Davor Lukas i Milan Mladenović bili dugogodišnji prijatelji) i zasvirali nekoliko popularnih hitova beogradske grupe, kao “Ti si sav moj bol”.

Jedina “zamjerka” koncertu je što ćemo morati čekati još 5 ili 10 godina za novi jubliarni koncert za 45. ili 50. godišnjicu Fita, ali možda nas Bajo i ekipa počaste novim glazbenim iznenađenjima u bliskoj budućnosti.

Previous articleProvjerite koji dućani i trgovački centri rade ove nedjelje
Next articleMužu na spavanju odsjekla onu stvar i bacila kroz prozor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here