Home Sport VIDEO: Masovni sudar na ‘Vuelta a Espani’, Riječanin Kišlerovski slomio ključnu kost

VIDEO: Masovni sudar na ‘Vuelta a Espani’, Riječanin Kišlerovski slomio ključnu kost

865
0

Mladi riječki biciklist, član momčadi Fuji-Servetto, neće po dobrome pamtiti svoj debi na jednoj od tri najveće svjetske utrke, ‘Vuelta a Espani’. Samo dva i pol kilometra prije cilja četvrte etape vožene u utorak po jakoj kiši od Venla u Nizozemskoj do Liegea u Belgiji došlo je do pada velikog broja vozača među kojima je bio i Robert Kišerlovski, koji je najvjerojatnije tom prilikom slomio ključnu kost, te neće biti sposoban nastaviti utrku.

Srijeda je slobodan dan na Vuelti tijekom kojega će se svi sudionici prebaciti iz Belgije u Španjolsku, a Kišerlovski će obaviti dodatne preglede u bolnici.

Riječkog biciklista je peh pratio i na pripremama za ovu utrku koje je obilježio krajnje bizaran događaj. Početkom prošlog mjeseca policajac ga je zaustavio tijekom trening vožnje Jadranskom magistralom u blizini Bakra pod obrazloženjem da je s kolegom biciklistom stvarao kolonu na cesti. Određeno mu je 500 kuna za kršenje Zakona o prometu na cestama, te još 100 kuna jer kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Ukoliko se potvrdi sumnja u lom ključne kosti naš mladi biciklist neće startati u petoj etapi koja će se voziti u četvrtak od Tarragone do Vinarosa. (rd)

Previous articleUpisi pretplatnika za novu sezonu HNK Ivana Zajca
Next articleJežićev Dioki u pola godine izgubio 60 milijuna kuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here