Home Vijesti (VIDEO) Milanović: Ako ćete staviti klimu na 25, prodajte ju Romima

(VIDEO) Milanović: Ako ćete staviti klimu na 25, prodajte ju Romima

237
1

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravi danas na Korčuli gdje je sudionik svečane sjednice Gradskog vijeća. Nakon sjednice se obraća javnosti.

Komentirajući današnja uhićenja, rekao je kako sustav nacionalne sigurnosti ugrožavaju stanje u BiH te jučerašnja izjava Bakira Izetbegovića koji zvecka oružjem, a ne ova uhićenja. Ovo što se valja u BiH, divlja i prijeti i politički se ugrožava jedan narod, izjavio je Milanović.

“Pitanje nacionalne sigurnosti nije Ukrajina, nego Bosna. Mi očito imamo bipolarnu politiku. Čas pružamo zaštitu, čas se skrivamo kao zečevi”, rekao je Milanović govoreći o nacionalnoj sigurnosti.

“Prijeti se oružjem, a ne hoću li se rukovati s Andrejom Plenkovićem. Što je to, vijest”, odgovorio je Milanović na opasku novinara da se rukovao s njim. Nastavio je s mjerama štednje.

“Ako ćete stavit klimu na 25, prodajte ju Romima, oni će nešto napraviti s tim, oni su vrlo spretni u tomu. Klima na 25 ne radi”, poručio je Milanović. “Kad padne prva kiša iza Gospe, te mjere postaju bespredmetne”, rekao je Milanović.

“Ili će se situacija u Ukrajini smiriti ili će se kineski predsjednik dogovoriti nešto s Putinom i Bidenom. EU se ništa neće pitati, mene i Plenkovića neće ništa pitati”, kaže Milanović.

Komentirao je i izjavu visokog predstavnika za BiH Christiana Schmidta da ga je Milanović uvrijedio. “Čovjek je potkralj. Sad će meni, koji sam predsjednik zemlje koja je u Europskoj Uniji, neki čovjek kojeg nisam nikada upoznao reći da sam ga uvrijedio! Dobro došli u svijet odraslih, gospodine Schmidt”, zaključio je Milanović.

Previous articleJučer teško ozlijeđeni motociklist, vozačica i pješakinja
Next articleRijeka večeras navija za tri kluba!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here