Home Sport VIDEO: Na Poljud po pozitivni rezultat

VIDEO: Na Poljud po pozitivni rezultat

1529
0
presica
foto: nk-rijeka.hr

Ludi ritam na Kantridi nastavlja se te je tako konferencija uoči utakmice s Hajdukom održana 14 sati nakon slavlja protiv Velšana. Upravo o tom psihičkom pražnjenju bilo je najviše riječi, svjestan je trener da ritam igranja svaka tri dana nosi određene zamke, pogotovo kada se redaju derbi utakmice.

– Što reći uoči utakmice svih utakmice s obzirom na rivalitet, želje i ciljeve. Brinu me emocije jer nije jednostavno kako izgleda istrčati pred osam tisuća takvih navijača kao što su naši. Dolje nas isto čeka strašan ambijent i ekipa koju je Tudor dobro posložio gdje ima i znalaca i agresivaca te igraju prvu utakmicu pred svojim navijačima. No, moramo se vratiti s pozitivnim rezultatom – kazao je u uvodu Kek koji ne računa na Borasa zbog angine, a upitan je Marić koji nije trenirao pet dana.

– Imamo igrača iako je ovo naša najteža utakmica do sada.

Vrijedni veznjak Jugović također je svjestan posebnosti utakmice koja je pred Rijekom.

– Posebna utakmica ali Liga 10 je takva da je svaka utakmica izrazito jaka i nema mjesta opuštanju iako je puno emocija, no nedjelja je dan kada moramo dokazati da idemo prema naprijed, a ova dva rezultata dala su nam uzlet. Rijeka je također svakoj ekipi dodatan motiv – poručuje Jugović koji ne smatra da će Rijeka i ove godine bolje funkcionirati na gostovanjima.

– Nema razloga da ne funkcioniramo isto i doma i vani, imamo široki kadar tako da nema straha. Priželjkujem pobjedu i koncentiran sam na što bolju igru te da izgledamo što bolje kao momčad – zaključio je Jugović prije odlaska sa užarenog asfalta u Fužine otkuda će ekipa krenuti put Splita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here