Home Sport VIDEO: Neonacist misli da je Isus tajni agent. Sad je nokautirao brata...

VIDEO: Neonacist misli da je Isus tajni agent. Sad je nokautirao brata slavnog borca

208
0

Aleksander Emelianenko (41), brat poznatijeg Fedora, izgubio je od Vjačeslava Dacika (42) u boksačkom meču održanom u Rusiji. Borba je trajala svega 13 sekundi jer je Dacik lijevim krošeom nokautirao Emelianenka. Oba borca tijekom godina postala su poznata zbog svojih problema sa zakonom.

Emelianenko je 2015. godine osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od četiri i pol godine zbog silovanja kućne pomoćnice i krađe njezine putovnice. Od 2008. godine uglavnom nastupa u Rusiji i državama bivšeg Sovjetskog saveza jer mu je dijagnosticiran hepatitis B te mu je posvuda zabranjeno boriti se.

Dacik je pak poznat kao član neonacističke organizacije Slavic Union. Nazivao se Crvenim Tarzanom, sinom slavenskog boga Peruna, 2010. godine tvrdio je kako je Isus Krist tajni agent Mossada, a zbog dijagnosticirane šizofrenije izbjegao je zatvorsku kaznu.

Osim toga, 2006. godine proglašen je mrtvim. Vjerovalo se da je poginuo u željezničkoj nesreći, a onda je uhićen zbog pokušaja pljačke u Sankt-Peterburgu pa je otkriveno da je ipak živ. Umjesto u bolnicu poslan je u psihijatrijsku ustanovu.

Ondje je, navodno, golim rukama slomio zaštitnu ogradu i pobjegao. Nakon toga je naoružan uletio u imigracijski ured u Oslu gdje je rekao da je on “bijeli ratnik”. Predao je svoje oružje i premješten je u norveški zatvor pa je dokazano da mu je dijagnoza falsificirana. Navodio je kako su mu Rusi dok je ondje bio pritvoren stavljali elektrode na genitalije, a jedno vrijeme proveo je i u samici.

Previous articleGazzetta: Panika u Interu. Brozoviću prijeti čak mjesec dana pauze
Next articleStella zaprepastila priznanjem na TikToku: ‘Znaš, tata, dala sam tvom kumu da mi radi što hoće dok si se ti ženio’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here