Home Najnovije VIDEO: Nepoznati muškarac pokušao se potući s UFC-ovim borcem. Spasila ga supruga

VIDEO: Nepoznati muškarac pokušao se potući s UFC-ovim borcem. Spasila ga supruga

64
0

Ian Garry imao je prošlog vikenda sjajnu večer na UFC 285 priredbi. Slavio je nokautom u trećoj rundi protiv Kenana Songa i tako došao do svoje četvrte pobjede u UFC-u. Doduše, jedan od posjetitelja priredbe zamalo mu je pokvario večer. Naime, nepoznati muškarac pokušao se fizički obračunati s Ianom Garryjem na parkiralištu dvorane. Do sukoba na kraju nije došlo, a Garry je u podcastu kod Ariela Helwanija objasnio i zašto je ishod bio takav.

‘‘Sjedio sam s cijelim svojim timom, osam ili devet ljudi bilo je sa mnom. Baka Khabib (starija gospođa koja je veliki fan MMA-a i koristi taj nadimak na društvenim mrežama) mi je prišla i zatražila fotografiju. Naravno da sam pristao, a onda smo i krenuli u razgovor”, rekao je Garry pa dodao:

“Dok sam pričao s njom, čuo sam nekog tipa kako se dere i prilazi. Vikao je nešto tipa: “Brate, to je najlakših 50 tisuća dolara koje sam ikad zaradio.” Nastavio je galamiti, a onda me zakačio ramenom. Rekao sam mu da se opusti, a on me pitao što ako neće. Tražio je tučnjavu, ja sam stajao, smijao se i čudio.”

Garry je u nastavku razgovora prepričao kako ga je supruga upozorila da će izgubiti vizu i šansu da se bori na tlu SAD-a ako se fizički obračuna s izazivačem pa se stoga odlučio suzdržati, ali i sam izazivač se povukao.

Previous article47-godišnja gimnastičarka ruši rekorde: ima velike šanse kvalificirati se na 9. Olimpijskim igrama u svojoj karijeri
Next articleTežak poraz hrvatskih rukometaša u važnoj utakmici u Nizozemskoj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here