Home Sport VIDEO: Nevjerojatan skok Nijemca. Preskočio je skakaonicu!

VIDEO: Nevjerojatan skok Nijemca. Preskočio je skakaonicu!

63
0

Poljski reprezentativac Dawid Kubacki pobjednik je natjecanja skijaša skakača na 140 metara dugoj skakaonici u norveškom Lillehammeru, što mu je šesta pobjeda u ovoj sezoni Svjetskog kupa, a prva nakon trijumfa u Innsbrucku u sklopu Novogodišnje turneje.

Kubacki je bio jedan od dobitnika vjetrovne lutrije u drugoj seriji, u koju je ušao kao četvrti iz prvog dijela natjecanja, te mu je skok od 138.5 metara donio pobjedu s 283.1 bodom. Dobre uvjete imao je i Slovenac Anže Lanišek koji je skočio na 136.5 metara i obranio drugo mjesto iz prve serije, zaostavši za pobjednikom 7.4 boda.

Dobar vjetar najbolje je u drugoj seriji iskoristio Nijemac Markus Eisenbichler koji je poletio do 146 metara, čime je izjednačio rekord ove olimpijske skakaonice, koji je dosad bio u vlasništvu Švicarca Simona Ammanna. Najveći gubitnik druge serije bio je Austrijanac Stefan Kraft koji je doskočio na 113 metara te s trećeg pao na osmo mjesto, a za pobjednikom zaostao 40.1 bod.

Previous articleNadzorna kamera snimala pas kako radi nevjerovatnu stvar s dječakom: Svaki dan u isto vrijeme, da li je moguće? (VIDEO)
Next articleUFC ljepotica objavila fotku bez grudnjaka, a provokativna poza slučajno je otkrila i tetovažu na intimnom mjestu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here