Home Sport VIDEO: Pogledaj obračun Livaje i igrača Fenera usred prijateljske utakmice!

VIDEO: Pogledaj obračun Livaje i igrača Fenera usred prijateljske utakmice!

175
0
livaja fenerbahce
livaja fenerbahce

Hajduk se danas susreo s Fenerbahçeom u pripremnoj utakmici u Grazu, što je za Bijele definitivno bio najteži ispit u aktualnoj predsezoni. Iako se očekivala mirna utakmica, prvo poluvrijeme bilo je obilježeno nervozom, posebno s turske strane, što je dovelo do eskalacije sukoba na terenu.

Sukob Livaje i Djikua

Napetost je dosegla vrhunac nakon pola sata igre kada je Marko Livaja ušao u sukob s Alexanderom Djikuom, iskusnim ganskim braničem u Fenerovoj momčadi. Djiku je vrlo agresivno i uporno ušao u jedan duel za loptu, nije puštao Livaju iz nepotrebnog stiska, što je rezultiralo naguravanjem između igrača. Livaja je u jednom trenutku ščepao Ganca za dres, a Djiku mu je uzvratio laganim šamarom.

Brzo su intervenirali igrači obje momčadi i suci, a u teren je nakratko uletio i suparnički trener José Mourinho. Obojica igrača su zbog ovog incidenta dobili javne opomene.

Analiza Utakmice

Unatoč incidentu, utakmica je pružila dobar uvid u trenutnu formu obje momčadi. Hajduk je pokazao borbenost i spremnost za izazove koji ih očekuju u nadolazećoj sezoni, dok je Fenerbahçe demonstrirao svoju snagu, ali i potencijalne slabosti koje novi trener Mourinho mora riješiti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here