Home Vijesti VIDEO: Pojavila se snimka potpuno uništenog glavnog mosta kod Hersona, Rusi bježe...

VIDEO: Pojavila se snimka potpuno uništenog glavnog mosta kod Hersona, Rusi bježe pješke preko pontonskog mosta!

282
0

Most Antonivskij, jedini cestovni most kojim se moglo prijeći iz ukrajinskog grada Hersona na istočnu obalu rijeke Dnjepar, odnosno na teritorij pod kontrolom ruskim snaga, potpuno je srušen, objavila je jutros ukrajinska javna televizija pozivajući se na lokalne stanovnike.

TV Suspilne objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako veliki dijelovi mosta više ne postoje. Drugi najbliži cestovni prijelaz preko Dnjepra je udaljen više od 70 kilometara od grada Hersona.

Kako javlja Guardian, još uvijek nije potpuno jasno što je izazvalo uništenje mosta. Rusija je u srijedu najavila povlačenje svojih snaga sa zapadne obale Dnjepra na drugu stranu, a jučer je potvrdila da je povlačenje krenulo. Ukrajina je otad oslobodila više od 10 naselja u Hersonskoj oblasti.

Ukrajina objavila snimku: Rusi pješke bježe iz Hersona

Ukrajinska vojska danas je na društvenim mrežama objavila snimku za koju tvrdi da prikazuje ruske vojnike kako pješke bježe iz grada Hersona preko pontonskog mosta koji se nalazi ispod mosta Antonivskij, koji je potpuno urušen i preko njega više ne mogu prelaziti vozila.

Previous articleAko ovako čistite WC školjku, bolje odmah prekinite: Ni ne slutite da radite grešku koja može završiti kobno
Next articleMinistar Butković u radnom posjetu Trpnju i Korčuli

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here