Home Sport VIDEO: Protiv Slavena apsolutni favoriti ali neće biti lako

VIDEO: Protiv Slavena apsolutni favoriti ali neće biti lako

906
0
foto: andrej turina
foto: andrej turina
foto: andrej turina

Vrlo skoro na Kantridi očekuje nas još jedna važna ligaška utakmica. Rijeka je vodeća na ljestvici MAXTV Prve lige, zajedno s zagrebačkim Dinamom, s maksimalnih 12 bodova. Prilika za novu pobjedu i ostanak na liderskoj poziciji je već u subotu u 19 sati. Rijeka ponovno pred Riječanima…ovaj put protivnik je Slaven Belupo.
– Pet dana smo proveli u treningu i to nam je dobro došlo nakon teške serije koju smo imali do utakmice s Splitom. Dolazi nam protivnik koji može biti vrlo opasan ako ga podcijenimo. Pogotovo ako počnemo razmišljati o nekim drugim stvarima a ne samo o utakmici koja nam slijedi. Nikako nebi bilo dobro da netko razmišlja o europskoj utakmici i na to ću upozoriti igrače – kazao je trener HNK Rijeke Matjaž Kek na konferenciji za novinare uoči utakmice te nastavio:
– S Goranom Cvijanovićem, koji ima pravo nastupa , dobili smo dodatnu širinu, a već je desetak dana s nama na treningu i Moises. Možda ćemo nešto i kombinirati ali cilj i dalje ostaje – zadovoljiti naše apetite – hvatanje novih bodova, zadovoljiti želje navijača i stvoriti dobru atmosferu prije sljedećih utakmica.

Na konferenciji, utakmicu je najavio i asistent za prvi gol Rijeke u Splitu, Zoran Kvržić.
– Mi smo trenutno kvalitetnija momčad, ali neće biti lako. Morati ćemo do kraja zadržati koncentraciju da bi dobili utakmicu – kratak i odlučan bio je vezni igrač Rijeke.
Utakmica HNK Rijeka – Slaven Belupo počinje u subotu u 19 sati na stadionu Kantrida.
Ulaznice se mogu kupiti na dan utakmice od 11 do 19 sati na zapadnim blagajnama te od 17.30 – 19 sati na istočnim blagajnama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here