Home Mozaik VIDEO: Tata odlučio promijeniti frizuru, ali beba ga nije prepoznala. Snimak postao...

VIDEO: Tata odlučio promijeniti frizuru, ali beba ga nije prepoznala. Snimak postao hit

125
0
1518257 untitled ls
1518257 untitled ls

Majka, koja na svom TikTok profilu ima 1,6 milijuna pratitelja, redovito objavljuje snimke svog obiteljskog života. Nedavno je objavila snimku kćerkine reakcije na tatinu novu frizuru.

Nije ga prepoznala

Djevojčica ima oko dvije godine i nikad prije nije vidjela tatu s kraćom kosom. Kad se ošišao i vratio kući, nije ga prepoznala. U videu koji je dosad pregledan tri milijuna puta, majka je istaknula kako je njezina kći počela plakati svaki put kad bi je otac uzeo u naručje nakon šišanja. Vidjelo se to i na videu koji je objavila. Otac je uzeo djevojčicu iz majčinog naručja, a ona je počela plakati i htjela se vratiti u majčino naručje. Na trenutak se učinilo kao da je djevojčica prepoznala očev glas, ali ne i njega, što ju je dodatno zbunilo.

@kaylakosugaIt lasted a good 2 hours till she realized thats her daddy 😂 poor elijah haha

♬ original sound – Kayla Kosuga

Možda joj se ne sviđa frizura

Majka je napisala da je djetetu trebalo dva sata da shvati da je to njen tata. Djevojčina reakcija nasmijala je mnoge, koji su ispod videa komentirali njeno ponašanje. “Njen plač kao da govori ‘ali to nije on’”, “Bože, ona je prva vrisnula”, “Možda joj se nije svidjela tatina nova frizura”, “Kad sam obrijao bradu, dijete mi nije dalo 5 dana uzeti na oružje”, neki su od komentara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here