Home Najnovije Trener iz Slavonije razbio stol i urlao na tinejdžere: ‘Je*at ću vam...

Trener iz Slavonije razbio stol i urlao na tinejdžere: ‘Je*at ću vam mater svima’ (VIDEO)

140
0

 Na poluvremenu utakmice juniora NK Croatije iz Bogdanovaca, koji se natječu u 1. Županijskoj nogometnoj ligi Vukovarsko-srijemske županije snimljen je trener Josip Lovrić, inače predsjednik HDZ-ovog ogranka u Vukovaru, kako razbija, vrijeđa i prijeti svojim igračima.

Vrijeđao igrače, prijetio im šamaranjem i batinama

Trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca ulazi u svlačionicu na poluvremenu dok njegovi igrači sjede. Nervozno hoda, skida jaknu i kreće ludilo. 

“Koliko sam zadovoljan svojom igrom…”, započinje svoj monolog, a potom papire, koje je držao u ruci, baca u zid. Zatim bijesan prevrne stol i sve stvari s njega padaju po svlačionici.

“Koga vi predstavljate? Je*at ću vam mater svima. Vi ćete mene brukati, pametnjakovići? Šta pametuješ, koju pi*ku materinu? Vi ste igrači… Vi ste pi*ke”, samo je dio uvreda koje je Lovrić uputio svojim igračima, od kojih su neki maloljetni.

Tu nije stao i rekao im je da su “hrpa govana” i da ne znaju “iskoristiti svoj potencijal”. Ni tu nije stao pa je prijetio šamaranjem i batinama.

Dopredsjednik kluba: Odmah smo ga smijenili. Ovo nam je nanijelo sramotu. Ispričavamo se svima

Index se čuo s dopredsjednikom slavonskog kluba, koji je osudio ovakvo ponašanje trenera i potvrdio nam da je smijenjen isti dan. 

“Utakmica je bila u subotu, mi smo za to saznali kasnije tog dana i čim smo doznali, smijenili smo ga. Nanio nam je sramotu, ovakvo ponašanje ne dolikuje klubu”, govori nam dopredsjednik Željko Ergović.

Ergović nam je rekao da su razgovarali s igračima, ispričali se njima i roditeljima te da večeras imaju sastanak. 

“Kompletna uprava stoji iza djece. Ovo je bilo totalno van naše kontrole, dogodilo se na poluvremenu.” Pitali smo Ergovića je li bilo naznaka da je Lovrić ovakve naravi. 

“On je tu oko godinu i pol i skupio je te uzraste, čak i napravio neki rezultat, ali bila je ranije isto jedna situacija. Napustio je utakmicu na poluvremenu jer nije bio zadovoljan suđenjem, zbog čega je šest mjeseci bio kažnjen”, govori nam Ergović.

Na kraju nam je kazao da će juniorsku ekipu preuzeti bivši trener Željko Matković. (index)

Previous articleAlen Nižetić o Prlji iz Leta 3: ‘Svaka čast što je razmislio i ispričao se’
Next articleOpljačkao trgovinu na Gornjoj Vežici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here