Home Najnovije VIDEO: U Slavoniji pao bizaran gol iz kornera. Golman u nevjerici pao...

VIDEO: U Slavoniji pao bizaran gol iz kornera. Golman u nevjerici pao na pod

178
0

Možda biste pomislili da je gotovo nemoguće postići gol desnom nogom iz udarca iz kuta s desne strane, posebno ako to ne izvodite vanjskim dijelom kopačke, ali takav nevjerojatan gol se upravo dogodio u 2. županijskoj nogometnoj ligi (skupina C) Brodsko-posavske županije.

Goran Lukić, nogometaš NK Roma Kali Sara, iznenadio je sve postigavši pogodak na gostovanju kod NK Gaj Zbjega koristeći svoju desnu nogu. Nažalost, unatoč ovom izvanrednom trenutku, taj gol nije pomogao njegovoj momčadi da ostvari pozitivan rezultat, budući da je domaći Gaj na kraju pobijedio s rezultatom 4:3. Interesantno je da je Gaj podijelio videozapise svih golova, uključujući ovaj, na svom Facebook profilu.

Također, važno je napomenuti da je NK Roma Kali Sara iz Slavonskog Broda jedan od samo dva aktivna nogometna kluba romske manjine u Hrvatskoj, a osnovan je ove godine. Klub se tako pridružio NK Paragu iz Međimurske županije.

S druge strane, Gaj je poznat po tome što je nekada imao nekoliko bivših profesionalnih hrvatskih nogometaša u svojim redovima. Među njima su se istaknuli bivši igrač Rijeke i Osijeka, Danijel Cesarec, te bivši igrač Rijeke i Hajduka, Goran Rubil.

Previous articleOvih 6 reprezentacija bi trebalo ići izravno na Svjetsko prvenstvo 2030!
Next articleKod Novog Vinodolskog teško ozlijeđen njemački motociklist

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here