Home Mozaik VIDEO: U tangama ‘jahala’ po policajcu na paradi, šefovi: ‘Nećemo ga kazniti’

VIDEO: U tangama ‘jahala’ po policajcu na paradi, šefovi: ‘Nećemo ga kazniti’

189
0

Šareni kostimi i oskudno odjevene plesačice preplavile su u ponedjeljak ulice New Yorka na tradicionalnoj West Indian Day paradi, a na snimkama je uhvaćen i jedan policajac koji se našao u klinču s plesačicom, piše New York Post.

Policajac je obgrlio plesačicu, koja je na sebi imala samo bikini, a okupljeni sudionici dovikivali su im dok su plesali. Policijski predstavnik potvrdio je da je snimka s parade u ponedjeljak i dodao da njujorška policija ne planira kazniti policajca.

Ovo nije prvi videozapis plesa s policajcima i slavljenicima West Indian Daya, godišnje proslave koja predstavlja gotovo 600.000 stanovnika New Yorka nehispanskog karipskog podrijetla i obično privuče više od dva milijuna ljudi na cjelodnevnu zabavu.

Pažnju je privukao i video iz 2011. godine na kojem se žene trljaju o policajce u uniformama. Tadašnji policijski komesar Ray Kelly rekao je da nije neobično da policajci u patroli na živahnom događaju budu uhvaćeni u duhu svečanosti.

U ” duhu svečanosti” prošle je godine uhvaćena i mlada policajka koja je svome nadređenom plesala u krilu. Za razliku od policajaca s karnevala nju i njenog nadređenog u New Yorku dočekao je disciplinski postupak nakon što je iscurila snimka kako mu pleše u krilu na policijskoj blagdanskoj zabavi u Bronxu. Ona se čak ispričala njegovoj ženi poručivši joj da nije znala da je kolega oženjen.

Previous articleHrvatski košarkaši: Jesmo li htjeli izbjeći Srbiju? Naravno da smo pričali o tome
Next article‘Nešto me vuklo da uplatim taj dan’ Podignut dobitak 6+1 od 400.000 kuna

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here