Home Mozaik ‘Nešto me vuklo da uplatim taj dan’ Podignut dobitak 6+1 od 400.000...

‘Nešto me vuklo da uplatim taj dan’ Podignut dobitak 6+1 od 400.000 kuna

136
0

Danas je svoj dobitak preuzeo još jedan igrač, a riječ je o dobitniku iz Vinkovaca koji je na Lotu 7 osvojio 6+1 u iznosu od 400.000 kuna. Sretni igrač dobitak je preuzeo u Osijeku, a sa slavonskim je kolegama podijelio svoju priču:
„Nešto me vuklo da uplatim baš taj dan, kao da sam imao osjećaj“ – rekao je dobitnik koji je svoje četiri kombinacije u iznosu od 30 kuna uplatio na dan izvlačenja na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Ulici Andrije Hebranga 2d.

Kaže kako igra Eurojackpot i Loto 7 dok supruga voli odigrati srećke, no to je subotnje jutro odlučio uplatiti samo Loto 7: „Uvijek igram iste brojeve, a za dobitak sam saznao dan nakon izvlačenja. Vidio sam objavu na FB stranici Hrvatske Lutrije kako je osvojen dobitak 6+1 u Vinkovcima te da su na listiću odigrane četiri kombinacije. Tada sam prvi puta protrnuo, a kad sam shvatio da je u pitanju moj listić….priznajem da je osim trnaca nastupila i nesanica. Ne spavam već neko vrijeme od uzbuđenja, ali sad mislim da će se stvari slegnuti na svoje mjesto.

Iako još uvijek nema planova što će s dobitkom, uplatio je za novo kolo uz riječi: „Nikad ne znaš, možda mi se opet posreći.“
Podsjetimo kako je u istom izvlačenju u Zaprešiću osvojen i glavni dobitak odnosno Jackpot Lota 7 od 14.207.184,75 kuna, a i dalje se igra za milijunske dobitke – novo kolo Lota 6 već danas donosi Jackpot od 4.400.000 kuna, dok u petak glavni dobitak u igri Eurojackpot iznosi 150.000.000 kuna.

Previous articleVIDEO: U tangama ‘jahala’ po policajcu na paradi, šefovi: ‘Nećemo ga kazniti’
Next articleVraća se Molo Longo Craft Beer Fest!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here