Home Vijesti VIDEO U Zagrebu vrijeđa strane dostavljače: “Evo ga, niger. Od*ebi. Sieg Heil”

VIDEO U Zagrebu vrijeđa strane dostavljače: “Evo ga, niger. Od*ebi. Sieg Heil”

55
0

Jure Zubčić, predsjednik SDP-a Zadarske županije, jutros je na Twitteru podijelio snimku koja prikazuje muškarca kako prilazi stranom radniku i počinje ga vrijeđati na rasističkoj osnovi. “Postoji dno društva, a zatim postoje ovakvi koji su i ispod te razine, pa se svojim gnjusnim rasizmom hvale po Redditu. Osim što su im plaće i radnička prava ispod minimuma još moraju trpjeti ovakve”, napisao je Zubčić.

“Evo još jedan Untermensch u Zagrebu. Idi doma. Ovo nije tvoja zemlja. Je*eni nigeru. Otkud si?” pita muškarac stranog radnika na snimci. Kad mu stranac odgovori kako je iz Indije, muškarac mu poručuje da “ode doma u Indiju”.

“Ovo je naša zemlja: Hrvatska. Ovo je Europa. Za bijele ljude, a ne za crnce”, nastavlja govoriti muškarac. Ovo nije prva snimka koja prikazuje muškarca kako u Zagrebu napada strance. Prije više od dva tjedna je na Redditu objavljena još jedna snimka s istim muškarcem.

“Dođem u Zagreb i prvo što vidim je crnac. Ej, niger. Evo ga, niger. Od*ebi. Sieg Heil”, govori na toj snimci. Obratili smo se Policijskoj upravi zagrebačkoj u vezi s navedenim snimkama, ali do trenutka objave članka nismo dobili odgovor.

Previous articleEnglez udario protivnika šakom u glavu. Nije sviran niti faul
Next articleGvardiol: Istetovirao bih Livaju

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here