Home Sport VIDEO: Usred meča Đokovića i Hrvata zazvonio mobitel. Reakcija Srbina postala viralna!

VIDEO: Usred meča Đokovića i Hrvata zazvonio mobitel. Reakcija Srbina postala viralna!

237
0
Screenshot: Eurosport

U meču prvoga kola Australian Opena, Novak Đoković, prvi tenisač svijeta, suočava se s mladim hrvatskim predstavnikom Dino Prižmićem. Unatoč očekivanjima da će Đoković dominirati, događaj koji je izazvao smijeh australske publike bio je trenutak kada je mobitel zazvonio usred meča.

U prvom setu Đoković je demonstrirao svoju dominaciju i sigurnost osvajanjem seta rezultatom 6:2. No, kod rezultata 4:2, meč je dobio neočekivanu notu humora. Naime, mobitel jednog gledatelja zazvonio je, ometajući Prižmića u serviranju. Umjesto da se izgubi u ozbiljnosti trenutka, Đoković je briljirao svojom reakcijom.

S osmijehom na licu, Đoković je upitao: “Hoćeš li se javiti ili?” Ova opuštena i duhovita izjava nije samo nasmijala australsku publiku već je pokazala i Đokovićevu opuštenost na terenu, čak i tijekom važnih mečeva. Ovaj trenutak postao je hit na društvenim mrežama.

Za mladog Prižmića, ovo je bio prvi put da se susreo s Đokovićem, koji je dvostruko stariji od njega. Đoković brani naslov osvojen prošle godine i ima impresivan rekord od deset osvojenih Australian Opena tijekom svoje karijere. Njegova nevjerojatna sposobnost da se nosi s neočekivanim situacijama, poput zvonjenja mobitela usred meča, samo dodatno potvrđuje zašto je Đoković jedan od najvećih tenisača u povijesti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here