Home Vijesti VIDEO: Za Turističku zajednicu Kvarner i Rijeka nisu u Hrvatskoj!

VIDEO: Za Turističku zajednicu Kvarner i Rijeka nisu u Hrvatskoj!

1665
0

Tijekom drugog dana sajma World Travel Market (WTM), u sklopu hrvatskog štanda premijerno je prikazan novi promotivni spot Hrvatske turističke zajednice. Predstavljanje novog spota na ovoj, jednoj od najvažnijih svjetskih turističkih burzi koja se ove godine održava od 6. do 8. studenog, uvertira je u službenu promociju hrvatske turističke ponude na svjetskim sajmovima, a na WTM-u održano je pred dvjestotinjak uzvanika, partnera, suizlagača te predstavnika stranih i domaćih medija. Okupljene su pozdravili ministar turizma Gari Cappelli, direktor Glavnog ureda HTZ-a Kristjan Staničić te Barbara Mesić, glavna savjetnica ministra turizma. Oni su tom prilikom naglasili važnost novih promotivnih aktivnosti i materijala, ali i važnost UK tržišta za ukupne hrvatske turističke tijekove.

Novi promotivni spot sniman je na različitim prepoznatljivim lokacijama u Hrvatskoj te u njemu sudjeluje 10 poznatih i slavnih osoba iz svijeta sporta i umjetnosti, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić.

Iako je Kvarner druga hrvatska turistička regija, na videu nema nijednog jedinog prizora iz Kvarnera ili Rijeke. Izgleda da čelnici HTZ-a i Ministarstva turizma, koji dolaze iz Kvarnera, smatraju da ne žive u Hrvatskoj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here