Home Mozaik (VIDEO) Žene se potukle nasred kruzera: “Ovo se dogodi kada imate grupu...

(VIDEO) Žene se potukle nasred kruzera: “Ovo se dogodi kada imate grupu pijanih djevojaka”

159
0
pexels matthew barra 178916 813011
pexels matthew barra 178916 813011

Na brodu Carnival Cruise izbila je velika tučnjava čije su akterice bile – djevojke. Jedan od putnika snimio je bizarne scene i opći kaos koji je izazvala, kako se navodi, “grupa djevojaka iz Tampe na Floridi”.

Na snimci koju je objavio putnik vidi se skupina žena u totalnom neredu tijekom kojeg se “nije znalo tko pije, a tko plaća”.

Prijetili su i žestoko se udarali.

Putnik koji je snimio opću tučnjavu ulazeći u jednu od brodskih kantina rekao je usred kaosa: “Samo želim pizzu!”

Osiguranje je bilo prisiljeno intervenirati jer je tučnjava izmakla kontroli, ali činilo se da su njihovi pokušaji da razgovaraju sa ženama bili u najmanju ruku slabi dok se tučnjava nastavljala.

Kad su se žene nakon nekoliko minuta konačno smirile i razdvojile, po podu se vidio razbacan namještaj iz te blagovaonice.

Čovjek koji je snimao divlje scene, po imenu Nick Richardson, komentirao je scene usput, smijući se i više puta vičući “O moj Bože” kako je tučnjava postajala sve ozbiljnija.

“Ovo se dogodi u tri ujutro kada imate grupu pijanih djevojaka iz Tampe”, rekao je Richardson (43), koji je navodno bio na krstarenju sa svojom zaručnicom i djecom.

Žene su viđene kako jedna drugu ruše na pod i čupaju za kosu u bizarnoj tučnjavi.

Tučnjave su u jednom trenutku prišle Richardsonu, a on se brzo povukao, bojeći se da će biti uvučen u opću gužvu.

I drugi putnici počeli su snimati incident i s nevjericom gledali kako se odvija žestoka svađa.

Osoblje broda također je gledalo, smijući se očito zbunjeno, sve dok nije stigla zaštitarska ekipa i počela odvajati žene.

Doimajući se iznerviranim što mu je odmor prekinut, Richardson je dodao: “Sinoć su to morali upropastiti za sav novac. Dobrodošli u Ameriku.”

Incident koji se dogodio prošlog mjeseca imao je tisuće pregleda otkako je objavljen na TikToku i YouTubeu.

U izjavi, Carnival Cruise Line je rekao: “Sigurnosni tim Carnival Paradisea reagirao je na incident koji se dogodio 6. lipnja.”

“Naša je politika da ne toleriramo takvo ponašanje. Uključeni gosti su disciplinirani i više neće ploviti s Carnival Cruise Lineom”, stoji u priopćenju.

Tvrtka ima stroga pravila ponašanja za goste i na svojoj web stranici navodi da svatko tko ih prekrši može biti kažnjen s 500 dolara.

Brod, koji ima više restorana i barova, kao i vodeni park, ima kapacitet od preko 2000 putnika i putuje iz Tampe na više lokacija, uključujući Bahame i Karibe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here