Home Vijesti Vijeće za elektroničke medije: Emisija ‘Drukčije’ nije protuzakonita!

Vijeće za elektroničke medije: Emisija ‘Drukčije’ nije protuzakonita!

1165
3

Vijeće za elektroničke medije presudilo je u korist udruge Ladonja i emisija ‘Drukčije’ može se nastaviti emitirati na Kanalu Ri. Vijeće u tumačenju svoje odluke tvrdi kako ‘udruge građana koje imaju svoje vijećnike u jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave ne mogu biti sponzori programa, no udruge koje nemaju svoje predstavnike, bez obzira što je pojedini njihov član kao privatna osoba izabran u predstavničko tijelo, mogu biti sponzor’.


Obersnel i Pešić Bukovac na tiskovnoj konferenciji SDP-a i IDS-a u srijedu: Emisija je protuzakonita!

Na taj način je stavljena točka na i slučaja u kojem su gradonačelnik Obersnel i predsjednica Gradskog vijeća Dorotea Pešić Bukovac izravnim pritiscima na direktoricu Kanala Ri pokušali zabraniti emisiju ‘Drukčije’ tvrdnjama da je protuzakonita zbog čega su iz Liste za Rijeku prozvani za uvođenje cenzure na riječku regionalnu televiziju.


Švorinić i Moranjak na tiskovnoj konferenciji Liste za Rijeku u srijedu: Gradska vlast uvodi cenzuru na Kanal Ri

Rješenje Vijeća za elektroničke medije pokazuje da su Obersnel i Pešić Bukovac bili u krivu, a cijela priča dobiti će svoj nastavak kada sljedeći mjesec na dnevni red Skupštine PGŽ, na prijedlog kluba vijećnika Akcije mladih i Liste za Rijeku, dođe rasprava o formiranju nadzornog tijela kojim bi se spriječili budući politički pritisci ovog tipa. (rd)

Previous articleRoditelji: Viškovski SDP i HDZ vole se javno
Next articleDolazi nova era u funkcioniranju kluba s Kantride

3 COMMENTS

  1. U vijeću za elektroničke medije sjede sve sami kriminalci koje je potkupio kukurin ili tko zna ko jos- rece Zeljko Jovanović, borac protiv korupcije

  2. DRUG JOVANOVIĆ ZAVRŠIO JE VISOKU ŠKOLI DEMOKRACIJE U SJEVERNOJ KOREJI KOD KIN JONG ILA VELIKOG VOĐE, I TO NAUČENO OD TAMO NASTOJI USPJEŠNO PRIMJENITI U RIJECI. JOŠ BI SAMO TREBAO UKLJUČITI U CIJELI PROJEKT SVOG PRIJATELJA IZ HDZ-A FRANJU MATOŠIĆA KOJI JE ZAVRŠIO VISOKU ŠKOLU POLITIČKE LJIGAVOSTI NA TUĐMAN UNIVERSITY

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here