Home Mozaik Vitasović: ‘Jel‘ Livaja ovdje? Marko, di si? Životni san mi je njega...

Vitasović: ‘Jel‘ Livaja ovdje? Marko, di si? Životni san mi je njega upoznati. Ma j*** se njega za mene‘

153
0

U četvrtak navečer na Prokurativama, u sklopu splitskog Adventa, koncert je održao Alen Vitasović, megazvijezda 90-ih koji i dalje neumorno stvara i svira, piše Slobodna Dalmacija.

  • Tu u Splitu sam doživio nešto najljepše u životu. Ne samo u karijeri, već u životu. Uvijek ste me lijepo prihvaćali i voljeli. I ja vas volim. Pjevat ću vam iduća dva sata, pomozite mi s pjevanjem – rekao je odmah na početku Vitasović koji je koncert otvorio s pjesmom Sandra, koju je napisao za svoju bivšu ženu Sandru s kojom ima dvoje djece.

Sada je, podsjetimo, oženjen s 23 godine mlađom Eleonorom koja radi na pulskoj peškariji.

  • Imam problema s nogama i kralježnicom, zato sjedim, bit će to dobro – objasnio je popularni istarski glazbenik zašto nije na nogama, pa nastavio s hitom ‘Ja ne moren više tako, ja ne moren bež nje‘.

  • Jel‘ Livaja ovdje? Marko, Marko, di si? – dozivao je Vitasović Livaju, pa dodao: – Životni san mi je njega upoznati. Ma je*e se njega za mene – dodao je pa nastavio s hitom ‘Niš mi se ne da‘.

Naglasio je i kako Splićane jako voli i radi Hajduka i Torcide. Ljubav je tolika da Vitasović oko vrata nosi i lančić s privjeskom za ključeve u obliku Hadukovog grba.

Koncert je nastavio s pjesmom ‘Bura‘, a otpjevao je i ‘Oštarije su mi zaprli‘, ‘Nisi više mala, sve kašnije ti se spi‘.

  • Nisan bia par godina u Splitu pa tek sad vidim što san propustio – koliko su splitske žene lijepe. Uvijek ćete biti najljepše žene na svijetu. Čestitam na ljepoti – rekao je Vitasović pa zaradio ogroman pljesak i nastavio s pjesmom od Šajete – ‘Moji koraki‘.

Publika na punim Prokurativama bila je oduševljena i Vitasovićevom izvedbom Princeova hita ‘Purple rain‘.

Uslijedila je pjesma ‘Jenu noć‘, jedan od njegovih najvećih hitova, koju je publika otpjevala uglas s Vitasovićem, piše Slobodna Dalmacija.

Previous articleRuska TV dosegnula novo dno, čečenski poglavica u bizarnom showu radio sklekove: ‘Pa što je ovo? Ovako se je*e!‘
Next articleVIDEO: Rusija usred noći napala Kijev dronovima

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here