Home Mozaik Vjenčale su se sijamske blizanke, Abby je rekla ‘da’ ratnom veteranu

Vjenčale su se sijamske blizanke, Abby je rekla ‘da’ ratnom veteranu

349
0
blizanke

Abby i Brittany su dvoglave sestre blizanke koje dijele isto tijelo. Desna sestra je objavila da se udala za Josha, američkog ratnog veterana…

Abby iz serije “Abby i Brittany” se udala: vijest je otkrila sama 34-godišnjakinja, poznata po tome što ima sijamsku blizanku Brittany. Njih dvije su poznate u cijelom svijetu zbog svog posebnog stanja. One su među rijetkim parovima blizanaca koji imaju 2 glave i samo jedno tijelo.

Priča o Abby i Brittany

Tako se Abby, Brittanyna sijamska blizanka, udala. Blizanke su rođene 1990. u Minnesoti. U trenutku rođenja roditelji su odlučili da ih neće podvrgnuti operaciji razdvajanja jer je postojala velika mogućnost da jedna od njih dvije ne preživi. “Abby i Brittany” su se svijetu prvi put pokazale 1996. godine, tijekom “Oprah Winfrey Showa”. Tom prilikom je rečeno da Abby obično kontrolira desnu stranu tijela, a Brittany lijevu. Od ’96. do danas svjetla reflektora na njih se nisu gasila. A njih su dvije, osim u dokumentarcu, posljednjih godina svoje živote ispričale i na društvenim mrežama. I Abby i Brittany, zapravo, predaju u osnovnoj školi u Minnesoti.

Sijamske blizanke, Abby se udala

No, ovih su dana sijamske blizanke ponovno u središtu pozornosti nakon vijesti da se Abby udala. U stvarnosti se vjenčanje održalo 2021. godine, ali tek je posljednjih dana žena htjela obznaniti sretan dan. Abby Hansel se udala za Josha Bowlinga, bolničara i vojnog veterana. Na fotografijama sa zabave Abby, koja tijelo dijeli s Brittany, blistala je u dugoj bijeloj haljini. Fotografije su odmah obišle ​​internet. Blizanke su objavile da će ponovno zadiviti svijet. “Sada želimo dijete – otkrile su – postat ćemo majke, ali još nismo razmišljale kako će to funkcionirati”. Njih dvije, zapravo, zbog svog vrlo rijetkog stanja, dijeleći isto tijelo, imaju i isti zajednički reproduktivni organ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here