Home Mozaik Trogodišnji dječak nestao pred više od mjesec dana, majka ga je povjerila...

Trogodišnji dječak nestao pred više od mjesec dana, majka ga je povjerila svom partneru da od njega “napravi muškarca”

312
0
ezgif 7 2af7d89fb4

Elijah Vue je dijete iz grada Two Rivers, Wisconsin (SAD). Trogodišnjak je nestao pred više od mjesec dana. Majka je sina ostavila na čuvanje partneru koji ga je izgubio iz vida. Njih dvoje trenutno su u zatvoru, optuženi za napuštanje djeteta, dok policija i cijela zajednica tragaju za djetetom.

Elijah je posljednji put viđen oko 8 sati 20. veljače. Policija Two Riversa rekla je da je u 10:59 primila poziv od muškarca – za kojeg se vjeruje da je ženin partner, Jesseja Vanga – koji je prijavio nestanak djeteta.

“Nauči biti muškarac”

U sudskim dokumentima policija je rekla da je gospođa Katrina Baur, Elijahova majka, tvrdila da je poslala svog sina gospodinu Vangu kako bi dječaka naučio “kako da postane muškarac”. G. Vang je navodno prisilio Elijaha da stoji nekoliko sati i tuširao ga hladnom vodom. A zatim je izgubio dijete iz vida i nikada ga više nije pronašao.

U trenutku nestanka Elijah je bio odjeven u sive hlače, tamnu košulju dugih rukava i crveno-zelene cipele.

Uhićenja

Dan nakon što je Eijah nestao, njegova majka Katrina Baur (31) uhićena je i optužena za napuštanje djeteta. Jamčevina joj je određena na 15.000 dolara. Navodno je barem dvaput promijenila svoju verziju događaja o tome gdje se nalazila.

Jesse Vang (39) također je uhićen nekoliko sati nakon Elijahova nestanka pod istom optužbom za napuštanje djeteta. Muškarac navodno ima povijest drugih kaznenih djela, uključujući zlostavljanje djece. Njegova jamčevina je 20.000 dolara.

Potraga

U potragu za djetetom uključeno je više agencija za provođenje zakona, uključujući policijsku upravu Two Rivers, FBI i Wisconsin Odjel za kriminalističku istragu. Ronilački timovi istražuju obližnje vodene putove, a istražitelji su također usmjerili pažnju na odlagalište otpada u Two Riversu.

Brojni lokalni volonteri – uključujući Elijahove rođake – pridružili su se potrazi. Policajci i volonteri kucaju od vrata do vrata, pretražuju lokalne rijeke i koriste dronove i pse kao dio potrage. No djetetu trenutno nema traga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here