Home Mozaik Vjenčanje Denija Srdoča: Najpoznatiji hrvatski chef oženio djevojku Anu Kaštelan

Vjenčanje Denija Srdoča: Najpoznatiji hrvatski chef oženio djevojku Anu Kaštelan

162
0
6cb00cc1 e44b 4447 8c8d 98754db5c18d
Instagram

Deni Srdoč, jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova, u subotu se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Anom Kaštelan. Svečana ceremonija održana je u Glavotoku na otoku Krku, a veliko slavlje planirano je za tri tjedna u Pakoštanima.

Vjenčanje u Glavotoku

Vjenčanje je održano 1. lipnja 2024. godine, a Deni je na Instagramu podijelio svoje emocije i detalje tog posebnog dana. “1.6.2024. je dan kad smo rekli ‘da’ sebi, našem životu u budućnosti, našoj ljubavi. Bio je to najljepši dan u maloj prekrasnoj crkvi u Glavotoku gdje smo rekli ‘da’ pred svojom obitelji,” napisao je Deni. Također je najavio veliko slavlje za tri tjedna, dodavši: “Za tri tjedna ćemo ludovati na svadbi s našim prijateljima.”

Denijeva Karijera

Deni Srdoč već je ostvario značajnu karijeru u kulinarstvu. Njegov rad u restoranu Nebo donio je ovom lokalu prestižnu Michelinovu zvjezdicu. Prošle godine otvorio je i vlastiti wine bistro Hidden u Rijeci, koji je brzo postao omiljeno mjesto ljubitelja dobre hrane i vina.

Planovi za Budućnost

Nakon vjenčanja i predstojećeg slavlja, Denija očekuju novi profesionalni izazovi. Njegova strast prema kuhanju i inovacijama u gastronomiji jamči da će nastaviti podizati standarde hrvatske kulinarske scene. Srdoč je poznat po svojoj kreativnosti i posvećenosti, što ga čini jednim od najistaknutijih chefova u regiji.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here